Cold Wax Strips Face Normal Skin

Cold Wax Strips Face Normal Skin

Veet-vahaliuskoilla saat välittömästi sileän ihon, joka kestää jopa neljä viikkoa. Ne sisältävät kosteuttavista ominaisuuksistaan tunnettua Shea -voita sekä marjaisaa tuoksua ja sopivat normaalille iholle. Niitä on myös helppo käyttää - EasyGrip -vetimet auttavat sinua saamaan karvat kerralla juuresta asti pois. Ne toimivat jopa lyhyille karvoille ja säännöllisellä käytöllä karvankasvustasi tulee ohuempaa ja vähäisempää.

Pakkauksen sisältö

  • 20 vahaliuskaa
  • 4 puhdistuspyyhettä
  • 1 ohjevihkonen

Ainesosat

Vahaliuskat: Triethylene Glycol Rosinate, Glyceryl Rosinate, Silica, Polyethylene, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum, Paraffinum Liquidum, Butyrospermum Parkii Butter, Aqua, Cedrus Atlantica Bark Oil, Myrocarpus Fastigiatus Oil, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, CI 77891, CI 15850.

Pyyhkeet: Paraffinum Liquidum, Hexyldecyl Stearate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Limonene, Cedrus Atlantica Bark Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil.

Tieto

Ihotyyppini on

  • Normaali

Valmistelu

  • Käyttövalmis

Hoidon kesto

  • Pitkäaikainen lopputulos

Kehon osa

  • Kasvot
Kuinka käyttää

Ennen kuin käytät Veet-tuotetta, lue pakkauksen sisältämät ohjeet ja varoitukset huolellisesti.
5 vaihetta: 
1.Ota vahaliuska ja erota sen kaksi puoliskoa toisistaan pystysuoran repäisyviivan avulla. Pane toinen puolisko syrjään. Hiero kaksoisliuskaa käsiesi välissä, jotta liuskat irtoavat helpommin toisistaan.
2.Irrota liuskat varovasti toisistaan pyöristetyn EasyGrip -kielekkeen avulla.
3.Pidä kiinni EasyGrip -kielekkeestä ja aseta liuska ihollesi niin, että kieleke osoittaa karvankasvun suuntaan. Hiero liuskaa muutaman kerran karvankasvun suuntaisesti, jotta vaha tarttuu hyvin.
4.Pidä iho tiukalla. Tartu kielekkeeseen ja vetäise liuskaa ylös- ja taaksepäin lähellä ihoa, karvankasvun vastaisesti. Vedä liuska taaksepäin yhdellä nopealla liikkeellä ihon myötäisesti.
5.Pyyhi käsittelyn jälkeen iholle jäänyt vaha pois puhdistuspyyhkeellä.

Varoitukset

Varoitukset

Säilytä pakkaus ja ohjevihkonen myöhempää tarvetta varten.Lue ohjevihkonen huolellisesti ennen käyttöä ja noudata siinä annettuja ohjeita ja varoituksia. Sopii ylähuulen, poskien ja leuan käsittelyyn. EI SOVI pään, kasvojen, silmäripsien, nenän, korvien, sukuelinten ja peräaukon ympäristön, nännien tai muiden kehonosien karvoituksen poistoon. Älä vahaa herpesrakkuloiden, suonikohjujen, arpien ja luomien päältä tai finnistä, ärtynyttä tai auringossa palanutta ihoa tai ihoa, joka on aiemmin ärsyyntynyt vahaamisesta. Pidä aina kolmen vuorokauden tauko vahakäsittelyjen välillä. Jos käytät ihoon vaikuttavaa lääkitystä tai kärsit ihosairaudesta, neuvottele lääkärin kanssa ennen vahaliuskojen käyttämistä. Vahaaminen ei sovi vanhuksille, diabeetikoille tai A-vitamiinijohdoksia (retinoideja) syöville henkilöille. Jos et ole kokeillut vahaamista aiemmin, vahaaminen kannattaa aloittaa sääristä. Kun sinulla on jo kokemusta, voit siirtyä vahaamaan kasvojen herkempiä alueita. Ennen kuin aloitat, varmista, että iho on kuiva ja hyvässä kunnossa (ei ärtyneisyyttä) eikä siinä ole rasvaa, öljyä tai deodoranttia. TESTAA IHON REAKTIOTA ennen jokaista käyttökertaa kokeilemalla tuotetta käyttöohjeen mukaisesti ensin pienelle ihoalueelle siihen kehonosaan, jonka haluat käsitellä. Jos mitään haittavaikutuksia ei ole ilmennyt VUOROKAUDEN aikana, voit jatkaa käyttöä. Jos koet käytön aikana polttelua tai pistelyä, poista tuote välittömästi käytetyn vahaliuskan kääntöpuolen, puhdistuspyyhkeen tai vauvaöljyn avulla ja huuhtele sen jälkeen runsaalla vedellä. Jos poltteleva tunne jatkuu, hakeudu lääkärin hoitoon. Älä kuitenkaan vahaa samaa kohtaa useammin kuin kerran. Iho saattaa tuntua herkemmältä vähän aikaa käsittelyn jälkeen, joten vältä raapimista. Suosittelemme välttämään hajustettujen tuotteiden ja itseruskettavien tuotteiden käyttöä sekä uimista ja auringonottoa vuorokauden ajan käsittelyn jälkeen. Jos puhdistuspyyhkeet loppuvat, voit käyttää niiden sijaan vauvaöljyä. Älä yritä poistaa vahaa vedellä, saippualla tai alkoholilla. PIDÄ POISSA LASTEN ULOTTUVILTA. Jos tuotetta on syöty, ota yhteyttä lääkäriin. Ota tuotteen pakkaus mukaasi. Vältä kosketusta silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä ja hakeudu lääkärinhoitoon. Tuotetta voi käyttää raskauden aikana, mutta tällöin vahaaminen saattaa aiheuttaa mustelmia. Säilytä tuote kuivassa ja viileässä paikassa.