Easy Wax Refill Bikini & Underarm

Easy Wax Refill Bikini & Underarm

Tätä täyttöpakkausta käytetään Veet Easy Wax Electrical Roll-Onin kanssa. Helppokäyttöinen lämminvahajärjestelmä, joka antaa salonkilaatuisia tuloksia kotona. Veet Easy Wax on tehty samoista ainesosista kuin salonkivahat ja se poistaa karvat juurineen ja jättää ihon sileäksi jopa neljäksi viikoksi. Sisältää manteliöljyä, joka on hyväksi herkälle iholle. Veet Easy Wax jättää ihon pehmeäksi ja kosketukselle sileäksi ja säännöllisellä käytöllä karvankasvustasi tulee ohuempaa ja harvempaa.

Pakkauksen sisältö

  • 1 x 50ml roll-on täyttöpakkaus

Ainesosat

Veet EasyWax™ täyttöpakkaus: Triethylene Glycol Rosinate, Glyceryl Rosinate, Polyethylene, Parfum, Paraffinum Liquidum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, CI 77891

Veet Perfect Finish pyyhkeet: Paraffinum Liquidum, Hexyldecyl Stearate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Limonene, Cedrus Atlantica Bark Oil, Pelargonium Graveolens Flower OilVeet EasyWax™ täyttöpakkaus: Triethylene Glycol Rosinate, Glyceryl Rosinate, Polyethylene, Parfum, Paraffinum Liquidum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, CI 77891.

Tieto

Ihotyyppini on

  • Normaali
  • Herkkä

Valmistelu

  • 20 - 30 minuuttia

Hoidon kesto

  • Pitkäaikainen lopputulos

Kehon osa

  • Bikiniraja
  • Kainalot
Kuinka käyttää

Kauneushoitolan tasoiset tulokset kotioloissa - 6 helppoa vaihetta:
1. Aseta vahapakkaus lämmityslaitteeseen.
2. Kytke laite virtalähteeseen. 20 minuutin jälkeen vaha on sopivan lämpöistä (älä koskaan lämmitä vahaa 40 minuuttia kauempaa).
3. Levitä vaha karvojen kasvusuuntaan.
4. Peitä vahakerros karvanpoistoliuskalla ja silitä liuskaa useita kertoja karvojen kasvusuuntaan, jotta vaha tarttuu karvoihin.
5. Kiristä ihoa, tartu vetokaistaleesseen ja repäise liuska irti yhdellä erittäin nopealla, karvojen kasvusuunan vastaisella liikkeellä. Samaa liuskaa voi käyttää useita kertoja yhden karvanpoistosession aikana. 
6. Poista lopuksi iholle mahdollisesti jäänyt vaha jälkihoitopyyhkeellä.

Varoitukset

Varoitukset

Säilytä pakkaus ja ohjeet. Sopii jaloille, käsille, kainaloille ja bikinirajaan. EI SOVI muualle kasvoihin, päähän, rintoihin, peräaukon alueelle, genitaalialueelle tai muihin kehon osiin. Älä käytä rakkuloihin, suonikohjuun, arpiin, luomiin, laikukkaaseen, rikkoutuneeseen, ärtyneeseen tai auringon polttamaan ihoon tai iholle joka on reagoinut huonosti tuotteeseen aikaisemmin. Jätä vähintään 72 tuntia väliä karvanpoistojen väliin. Tarkista aina lääkäriltä ennen käyttöä mikäli käytät ihoon vaikuttavia lääkkeitä tai kärsit jonkinlaisesta ihotaudista. Vahaus ei sovi vanhuksille, diabeetikoille tai henkilöille jotka ottavat oraali retinoideja. TESTAA IHON REAKTIO aina ennen käyttöä pienelle kohdalle ihoa. Jos 24 tunnin jälkeen et ole saanut huonoa reaktiota voit jatkaa käyttöä. Mikäli koet kirvelyä tai kihelmöintiä käytön aikana, poista tuote välittömästi ja huuhtele kylmällä vedellä. Mikäli polttava tunne jatkuu hanki lääkärin apua. SÄILYTÄ LASTEN ULOTTUMATTOMISSA. Mikäli tuotetta niellään ota heti yhteys lääkäriin ja ota mukaasi tuotteen pakkaus. Vältä kosketusta silmien kanssa. Mikäli näin kuitenkin tapahtuu - huuhtele runsaalla vedellä ja ota yhteys lääkäriin. Suosittelemme käyttämään Veet-täyttöpakkauksia. Vahaus sopii raskaana oleville naisille, mutta voi aiheuttaa mustelmia. VAROITUS. Käytössä pakkaus on kuuma. Anna sen jäähtyä ennen poistamista laitteesta. Adaptereiden, useiden pistokkeiden tai jatkokaapeleiden käyttö on kielletty.