EasyWax Electrical Roll-On Refill Easy-Gelwax technology Shea Butter Legs & Arms

EasyWax Electrical Roll-On Refill Easy-Gelwax technology Shea Butter Legs & Arms

Veet EasyWax™Sähkökäyttöinen Roll-On -laite on helppokäyttöinen kuumavahaukseen tarkoitettu laite, jolla saat siistin ja tasaisen, kauneushoitolatasoisen lopputuloksen kotioloissa.

Easy-Gelwax™ -teknologian geelikoostumuksen ansiosta on entistä helpompi poistaa lyhimmätkin karvat*, saavuttaa kauneushoitolatasoisen lopputulos ja päästä nauttimaan jopa 28 päivän sileydestä. Vaha sisältää karitevoita. Nauti geelikoostumuksen miellyttävästä tunteesta ihollasi, geelin hyvästä tuoksusta sekä sen kauniista väristä. * 2 mm

Pakkauksen sisältö

 • 50 ml:n roll-on-vahatäyttö säärten ja käsivarsien käsittelyyn.
 • 12 kangasliuskaa.
 • 4 Perfect Finish -puhdistuspyyhettä.
 • Käyttöohje.

Ainesosat

Veet EasyWax™ refill 50ml

INGREDIENTS (EU):

Ingredients: Hydrogenated Styrene/Methyl, Styrene/Indene Copolymer, Paraffinum Liquidum, Synthetic Wax, Parfum, Butyrospermum Parkii Butter, CI 77891, CI 15850

Veet Perfect Finish™ Wipes

INGREDIENTS (EU):

Ingredients: Paraffinum Liquidum, Hexyldecyl, Stearate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Citrus, Aurantium Dulcis Peel Oil, Limonene, Cedrus Atlantica, Bark Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil

Tieto

Ihotyyppini on

 • Normaali
 • Herkkä
 • Kuiva

Valmistelu

 • 20 - 30 minuuttia

Hoidon kesto

 • Pitkäaikainen lopputulos

Kehon osa

 • Jalat
 • Kädet
Video Guide

Video Guide

Kuinka käyttää

6 helppoa vaihetta joilla saavutat kauneushoitolatasoiset vahaustulokset kotioloissa. Täydelliset käyttöohjeet löytyvät pakkauksessa olevasta käyttöohjeesta.
1. Aseta Roll-on-täyttöpakkau EasyWax™ -laitteeseen.
2. Kytke laite virtalähteeseen. Ideaalilämpötila saavutetaan vähintään 20 minuutin lämmityksen jälkeen (enintään 30 minuutin).
3. Levitä vahaa karvojesi kasvusuuntaan.
4. Aseta yksi liuska ihollesi. Hiero useita kertoja karvojen kasvusuuntaan varmistaaksesi, että vaha tarttuu hyvin.
5. Pidä iho kireällä. Tartu liuskan päähän ja vedä liuska poispäin itsestäsi mahdollisimman ripeällä liikkeellä ja karvojen kasvusuunnan vastaisesti. Voit käyttää samaa liuskaa useita kertoja saman vahauskerran aikana.
6. Kun vahaustoimenpide on suoritettu, puhdista mahdolliset vahajäänteet iholta Perfect Finish - puhdistuspyyhkeellä.

Varoitukset

Varoitukset

Säilytä pakkaus ja ohjeet. Sopii jaloille, käsille, kainaloille ja bikinirajaan. EI SOVI muualle kasvoihin, päähän, rintoihin, peräaukon alueelle, genitaalialueelle tai muihin kehon osiin. Älä käytä rakkuloihin, suonikohjuun, arpiin, luomiin, laikukkaaseen, rikkoutuneeseen, ärtyneeseen tai auringon polttamaan ihoon tai iholle joka on reagoinut huonosti tuotteeseen aikaisemmin. Jätä vähintään 72 tuntia väliä karvanpoistojen väliin.Tarkista aina lääkäriltä ennen käyttöä mikäli käytät ihoon vaikuttavia lääkkeitä tai kärsit jonkinlaisesta ihotaudista. Vahaus ei sovi vanhuksille, diabeetikoille tai henkilöille jotka ottavat oraali retinoideja. TESTAA IHON REAKTIO aina ennen käyttöä pienelle kohdalle ihoa. Jos 24 tunnin jälkeen et ole saanut huonoa reaktiota voit jatkaa käyttöä. Mikäli koet kirvelyä tai kihelmöintiä käytön aikana, poista tuote välittömästi ja huuhtele kylmällä vedellä. Mikäli polttava tunne jatkuu hanki lääkärin apua. SÄILYTÄ LASTEN ULOTTUMATTOMISSA. Mikäli tuotetta niellään ota heti yhteys lääkäriin ja ota mukaasi tuotteen pakkaus. Vältä kosketusta silmien kanssa. Mikäli näin kuitenkin tapahtuu - huuhtele runsaalla vedellä ja ota yhteys lääkäriin. Suosittelemme käyttämään Veet-täyttöpakkauksia. Vahaus sopii raskaana oleville naisille, mutta voi aiheuttaa mustelmia VAROITUS. Käytössä pakkaus on kuuma. Anna sen jäähtyä ennen poistamista laitteesta. Adaptereiden, useiden pistokkeiden tai jatkokaapeleiden käyttö on kielletty.