Cold Wax Strips Bikini & Underarm Normal Skin

Cold Wax Strips Bikini & Underarm Normal Skin

Joka tytön painajainen on jäädä kiinni huolittelemattomasta bikinirajasta tai kainalosängestä. Veet-tuotteiden ansiosta voit nyt säästää punastumisen vaivan johonkin oikeasti noloon tilanteeseen! Veet Cold Wax Strips Bikini & Underarm Normal Skin -vahaliuskat on suunniteltu bikinirajan ja kainaloiden herkille, pienille ihoalueille, joten tuloksena saat silkinpehmeän ihon jopa neljäksi viikoksi. Veet Cold Wax Strips Bikini & Underarm Normal Skin -vahaliuskat tarjoavat kestävää pehmeyttä, joten voit heittää hyvästit aikaavievälle ylläpidolle.

Pakkauksen sisältö

  • 16 vahaliuskaa
  • 4 jälkihoitopyyhettä

Ainesosat

Vahaliuskat: Triethylene Glycol Rosinate, Glyceryl Rosinate, Silica, Polyethylene, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum, Paraffinum Liquidum, Butyrospermum Parkii Butter, Aqua, Cedrus Atlantica Bark Oil, Myrocarpus Fastigiatus Oil, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, CI 77891, CI 15850

Pyyhkeet: Paraffinum Liquidum, Hexyldecyl Stearate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Limonene, Cedrus Atlantica Bark Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil.

Tieto

Ihotyyppini on

  • Normaali

Valmistelu

  • Käyttövalmis

Hoidon kesto

  • Pitkäaikainen lopputulos

Kehon osa

  • Bikiniraja
  • Kainalot
Kuinka käyttää

5 helppoa askelta kauniiseen ihoon:
1.Ota tuplavahaliuska ja hiero sitä käsissäsi. Tämä lämmittää vahaa ja liuskat irtoavat helpommin toisistaan.
2.Irroita liuskat varovasti toisistaan käyttämällä EasyGrip -vedintä.
3.Aseta liuska kerrallaan iholle ja hiero sitä karvojen myötäisesti.
4.Pidä iho tiukkana. Ota kiinni vetimestä ja vedä pois päin nopeasti yhdellä liikkeellä lähellä ihoa. Ole rohkea, sillä mitä nopeammin vedät sitä enemmän karvoja irtoaa. Uudelleenkäytä liuskaa niin kauan kuin se tarttuu.
5.Vahauksen jälkeen poista ylimääräinen vaha käyttämällä Perfect Finish -pyyhettä.

Varoitukset

Varoitukset

Säilytä tuotteen pakkaus ohjeineen. Lue ohjeet ennen käyttöä ja noudata niitä tarkasti. Sopii jaloille, käsille, kainaloille ja bikinirajaan. EI SOVI muualle kasvoihin, päähän, rinnoille, peräaukon alueelle, genitaalialueelle tai muihin kehon osiin. Älä käytä rakkuloihin, suonikohjuun, arpiin, luomiin, laikukkaaseen, rikkoutuneeseen, ärtyneeseen tai auringon polttamaan ihoon tai iholle joka on reagoinut huonosti tuotteeseen aikaisemmin. Tarkista aina lääkäriltä ennen käyttöä mikäli käytät ihoon vaikuttavia lääkkeitä tai kärsit jonkinlaisesta ihotaudista. Vahaus ei sovi vanhuksille, diabeetikoille tai henkilöille jotka ottavat oraali retinoideja. Jos vahaus ei ole tuttua aloita jaloista ja vasta kokemuksen kautta siirry herkempiin alueisiin. Ennen käyttöä pidä huoli, että ihosi on kuiva eikä siinä ole jäänteitä voiteista, öljyistä tai deodoranteista, eikä se ole ärtynyt. TESTAA IHON REAKTIO aina ennen käyttöä pienelle kohdalle ihoa. Jos 24 tunnin jälkeen et ole saanut huonoa reaktiota voit jatkaa käyttöä. Mikäli koet kirvelyä tai kihelmöintiä käytön aikana, poista tuote välittömästi ja huuhtele kylmällä vedellä. Mikäli polttava tunne jatkuu hanki lääkärin apua. Älä vahaa samaa kohtaa kahdesti yhdellä käyttökerralla. Käytön jälkeen vältä alueen raapimista. Käytön jälkeen suosittelemme 24 tunnin taukoa persperantin, hajusteiden ja ruskettavien tuotteiden käytöstä. Vältä myös uimista ja auringonottoa 24 tuntia. Mikäli Perfect Finish -pyyhkeet loppuvat kesken, voit käyttää baby oilia. Älä käytä vettä, saippuaa tai alkoholia. SÄILYTÄ LASTEN ULOTTUMATTOMISSA.