Hair Removal Cream Legs & Body Normal Skin

Hair Removal Cream Legs & Body Normal Skin

Veet Hair Removal Cream Leg & Body Normal Skin -karvanpoistovoide toimii karvan juureen asti, jättäen ihosi pehmeäksi kosketukselle. Normaalin ihon voidetta on rikastettu Lotus-maidolla, joka on tunnettu ihoa pehmentävistä ominaisuuksistaan ja siihen on lisäksi lisätty Jasmiinin tuoksua. Et vain saa sileää ihoa, mutta myös hyvin hoidetun.

Pakkauksen sisältö

  • 1 x 200ml tuubi
  • 1 x lasta

Ainesosat

Aqua, Urea, Potassium Thioglycolate, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Calcium Hydroxide, Talc, Ceteareth-20, Glycerin, Sorbitol , Potassium Hydroxide, Magnesium Trisilicate, Parfum, Propylene Glycol , Lithium Magnesium Sodium Silicate, Sodium Gluconate, Acrylates.

Copolymer, Linalool, Hydrated Silica, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 77891, CI 45380 (3).

Tieto

Ihotyyppini on

  • Normaali

Valmistelu

  • 3 - 6 minuuttia

Hoidon kesto

  • Pitkäaikainen lopputulos

Kehon osa

  • Jalat
  • Bikiniraja
  • Kainalot
  • Kädet
Kuinka käyttää

Kauniin sileä iho kolmessa vaiheessa:
1.Levitä lastan kaarevalla osalla tasainen kerros Veet-voidetta suoraan iholle ja peitä käsiteltävä alue kokonaan.
2. Anna voiteen vaikutaa 3 min. Kokeile sitten poistaa ihokarvat lastan avulla pieneltä alueelta nähdäksesi irtoavatko karvat. Jos ihokarvat irtoavat helposti, poista voide lastan leveällä tai kapealla päällä (kehon osasta riippuen) koko alueelta. Jos ihokarvat eivät vaikuta irtoavan, anna voiteen vaikuttaa vielä enintään 3 minuuttia. Älä kuitenkaan koskaan pidä voidetta iholla yli 6 minuuttia. 
3.Huuhtele iho perusteellisesti vedellä voiteen käytön jälkeen ja kuivaa.

Varoitukset

Varoitukset

Säilytä pakkaus myöhempää tarvetta varten. Lue ohjevihkonen huolellisesti ennen käyttöä ja noudata siinä annettuja ohjeita ja varoituksia. Älä anna aineen vaikuttaa iholla pidempään kuin 10 minuuttia. Sopii käytettäväksi säärien, käsivarsien, kainaloiden ja bikinirajan vahaamiseen. EI SOVI pään, kasvojen, silmäripsien, nenän, korvien, sukuelinten ja peräaukon ympäristön, nännien tai muiden kehonosien karvoituksen poistoon. Älä käytä ainetta suonikohjujen, arpien ja luomien päälle tai finniselle, ärtyneelle tai auringossa palaneelle iholle tai iholle, joka on aiemmin ärsyyntynyt karvanpoistovoiteiden käyttämisestä. Pidä aina kolmen vuorokauden tauko karvanpoiston välillä. Jos käytät ihoon vaikuttavaa lääkitystä tai kärsit ihosairaudesta, neuvottele lääkärin kanssa ennen karvanpoistovoiteen käyttämistä. TESTAA IHON REAKTIOTA ennen jokaista käyttökertaa kokeilemalla tuotetta käyttöohjeen mukaisesti ensin pienelle ihoalueelle siihen kehonosaan, jonka haluat käsitellä. Jos mitään haittavaikutuksia ei ole ilmennyt VUOROKAUDEN aikana, voit jatkaa käyttöä. Jos tunnet käytön aikana polttelua tai kihelmöintiä, poista tuote välittömästi iholta ja huuhtele huolellisesti viileällä vedellä. Jos poltteleva tunne jatkuu, hakeudu lääkärin hoitoon. Iho saattaa tuntua herkemmältä vähän aikaa käsittelyn jälkeen, joten vältä raapimista. Suosittelemme välttämään antiperspirantin, hajustettujen tuotteiden ja itseruskettavien tuotteiden käyttöä sekä uimista ja auringonottoa vuorokauden ajan käsittelyn jälkeen. PIDÄ POISSA LASTEN ULOTTUVILTA. Jos tuotetta on syöty, ota yhteyttä lääkäriin. Ota tuotteen pakkaus mukaasi. Vältä kosketusta silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä ja hakeudu lääkärinhoitoon. Sisältää emäksisiä ainesosia ja tioglykolaattia. Tuote saattaa tehdä pinnat liukkaiksi. Vältä aineen joutumista matoille, vaatteille ja lattioille.