Erilaisia syitä ihokarvanpoistoon

Monet naiset poistavat ihokarvansa ulkonäöllisistä syistä, mutta on olemassa monia muitakin syitä niiden poistoon, kuin kaunis ulkonäkö bikineissä! Ihokarvapoisto voi tulla ja mennä muodin mukana, mutta jotkut asiat pysyvät aina vakioina, joten katsotaanpa joitakin muita argumentteja sileänä pysymiseen.

Hygienia

Vaikka ihokarvojen poistaminen ei ehkä vähennä hikoilun määrää, se voi estää kehon tuoksua olemasta ongelma. Hikeen liitettävän hajun aiheuttavat bakteerit, jotka hajottavat rasvoja ja proteiineja sen sisällä ja koska ihokarvat ovat huokoisia, ne voivat imeä itseensä hien, bakteerit ja hajut! Joten vaikka et estä itseäsi hikoilemasta ihokarvoja poistamalla, estät sitä imeytymästä ja lopulta aiheuttamasta kehon tuoksua.

Tunne

Jotkut ihmiset pitävät suuresti ihokarvattoman kehon tunteesta. Tämä voi viitata ihon kosketukseen ihoa vasten, tai vain siihen, miltä vaatteet tuntuu kehollasi, kun käytät niitä. Lyhyet ihokarvat ja sänki voivat kuitenkin usein huonontaa tunnetta. Tämä on usein torjuttavissa ajamalla häiritsevät ihokarvat, mutta sama kierto alkaa taas uudestaan! Vahaus poistaa ihokarvat juurista, eikä vain leikkaa niitä ihon pinnalta, mikä tarkoittaa, ettet ainoastaan pysy ihokarvattomana paljon pidempään, mutta ihokarvat voivat kasvaa takaisin hienompina, pehmeämpinä ja niiden määrä voi vähentyä ajan mittaan.

Urheilu

Urheilulliset ihmiset haluavat usein poistaa ihokarvat kehostaan parantaakseen suorituksiaan. Tähän voi olla useita syitä, kuten mukavuus, kun vaatteet ovat tyköistuvaa lycraa ja niiden poistaminen voi jopa vähentää ilmanvastusta vedessä ja ilmassa. Voi tuntua melko oudolta ajatella, että vain harvat ihokarvat voisivat tehdä tällaista eroa, mutta niiden tiedetään voittaneen ja hävinneen kilpailuissa!

Riippumatta syystä, jonka takia päätät poistaa ihokarvat kehostasi, on tärkeä valita oikea menetelmä, oli se sitten vahaus, ihokarvanpoistovoiteet tai jotain hieman pitkäikäisempää. Vaihtoehtoja on monia, joista jokaisella on omat etunsa, joten selvitä, mikä voisi olla paras vaihtoehto sinulle.

Oli kyseessä sitten hygienia, mukavuus tai ulkonäkö, voit olla varma, että löydät ratkaisun Veetin avulla.