Mitkä ovat erot kuuma- ja kylmävahan välillä?

Kun kyse on vahaamisesta, on olemassa kahta eri tyyppiä: kuuma- ja kylmävahaa. Niiden välinen ero on melko itsestään selvä, sillä molemmat koostuvat vastaavista aineista, joita käytetään kahdella eri tekniikalla.

Kuumavaha

Tämä hoito nähdään useimmiten tehtävän kauneussalongissa. Siinä vahaa kuumennetaan niin, että sitä voidaan levittää iholle, johon se asettuu ja viilentyessään tarttuu ihokarvoihin. Tässä menetelmässä joko vaha kiinteytyy ja vedetään pois yhtenä kappaleena, tai vahan päälle laitetaan kaistale paperia tai kangasta, joka poistaa ihokarvat samalla, kun se vedetään pois.

Kylmävaha

Kylmä vaha toimii melkein samalla tavalla, mutta se on yleensä valmiiksi liuskoina. Ne ovat loistava ratkaisu vahaamiseen kotona, koska ne eivät vaadi kuumentamista. Hankaamalla niitä käsien välissä, vaha lämpenee oikeaan lämpötilaan, jotta ihokarvat voivat tarttua siihen, kun vaha vedetään pois.

 

Hyvät puolet

Kuumavaha

 

Kylmävaha

Lämpö voi tehdä vahauksesta miellyttävän ja se myös avaa karvatupet, jolloin ihokarvat irtoavat helpommin.

 

 

Käytettävissä kaikkialla aina, kun tarvitset sitä – ei tarvitse lämmitystä.

Voit valita vahattavan alueen koon, jolloin se sopii kehon eri alueille.

 

 

Koko prosessi on huomattavasti nopeampi.

Kuumavahaa on helppo käyttää kotona ilman tarvetta käynnille kauneussalonkiin.

 

Tehokas, eikä synnytä paljon roskaa.

Huonot puolet

Kuumavaha

 

Kylmävaha

Vaatii harjoittelua ja tekniikkaa, jotta se toimisi halutunlaisesti.

 

Jos vahaliuskoja ei käytetä ohjeiden mukaan voi näppylöitä voi punaisia näppylöitä ja sisäänpäin kasvaneita ihokarvoja esiintyä.

Jos mikroa käytetään vahan lämmittämiseen, voi se viedä aikaa ja vahan lämmittäminen oikeaan lämpötilaan voi vaatia harjoittelua.

 

Ei sovellu kovin lyhyille ihokarvoille.

Kuumavahaukset kauneussalongeissa voivat olla erittäin kalliita.

 

Suurille alueille voi joutua käyttämään suuren määrän vahaliuskoja.

 

Kuten näemme, on paljon asioita, joita pitää huomioida, kun päätät, mikä sopii sinulle. Valitsitpa kuuma- tai kylmävahan, Veetillä on ratkaisu sinulle.

Kuumavahauksen takia piti ennen mennä kauneussalonkiin, koska kotikäyttöiset vahat täytyi lämmittää kalliilla laitteilla tai sotkuisesti ja riskialttiisti liedellä. Veet on kehittänyt EasyWax vahausmenetelmän taistellakseen näitä ongelmia vastaan. Laite lämmittää vahan automaattisesti sinulle, joten sinun tarvitsee vain lisätä vaha, laittaa se päälle, odottaa kaksikymmentä minuuttia vahan sulamista ja levittää vahaa alueille, joilta haluat poistaa ihokarvat. Peitä vahakerros liuskoilla, työnnä niitä vahaan ja vedä ne pois, jolloin ihokarvat lähtevät niiden mukana! Tämä hoito voi tarjota täydellisen viimeistely kotonasi minimaalisella vaivalla.

Valinnastasi riippumatta, voit aina luottaa, että Veet tekee ainakin vahan valitsemisesta kivutonta.