Erot vahauksessa kauneussalongin ja kodin välillä

Vahaus on nopeaa, helppoa ja sillä on pitkäkestoiset tulokset. Jos et ole tietoinen, niin siihen liittyy häiritsevien ihokarvojen poistamista vartalosta vahaa käyttäen. Ihokarvat vedetään ylös juuresta, joka avulla saadaan pidempi kestoisia tuloksia, kuin sheivauksella. Kun kyse on vahauksesta, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: voit valita kosmetologin ja vahauksen salongissa, tai yksinkertaisesti vahata itse kotona. Valitsemastasi menetelmästä riippumatta vahauksen ei tarvitse olla painajainen. Tutustutaanpa sekä kauneussalonkien, että itse tehdyn vahauksen tehokkuuteen. Saatat jopa oppia asian tai kaksi kurittomien ihokarvojen loitolla pitämisestä.

Kauneussalongin hyödyt

Kauneushoitolat ovat hemmottelupaikkoja, jotka pitävät samalla huolen teidän jokaisen esteettisistä tarpeista - mukaan lukien ihokarvojen poistaminen. Kauneushoitolat tarjoavat ystävällisen, intiimin ja ylellisen tilan, jossa ammattimaisesti koulutetut kosmetologit tarjoaa mahdollisuuden kuninkaalliseen kohteluun, nimellistä maksua vastaan tietenkin. Saat mielenrauhan kauneussalongissa, kun tiedät, että vahauksen tekee kosmetologi, joka on asiantuntija työssään! Siinä on jotain tyydyttävää, kun näet sileät jalkasi lähtiessäsi salongista. Itseluottamuksesi on lisääntynyt, tunnet itsesi viehättäväksi ja olet valmis laittamaan uuden pikkumustan päällesi!

Miksi vahaisit kotona?

Vahaus kotona on pelastus kaikille, joilla aika on kortilla ja jotka haluavat pitäytyä budjetissaan. Veetin laajan ihokarvanpoistotuotevalikoiman avulla voit vahata kotisi intiimissä ympäristössä. Jos sinulla ei ole paljon aikaa tuhlattavaksi, Veet kylmävahaliuskat sopivat käytettäviksi herkille alueille. Mikset loisi kauneussalonki elämystä kodissasi Veetin uuden Spa Waxin avulla? Sinun ei tarvitse käyttää liuskoja, lämmitä vain vaha ja laita sitä suoraan ihollesi. Vaha tuoksuu liljalta ja viikunalta, joten voit tuntea olevasi kauneushoitolassa alta aikayksikön, ja pitkään!

Tee-se-itse vahaus

Kosmetologit auttavat valmistautumaan vahaukseen puhdistamalla ja desinfioimalla vahattavan alueen. Voit tehdä tämän kylpyhuoneessasi vedellä, saippualla ja vaikka ne eivät ole välttämättömiä, desinfiointipyyhkeillä. Kun iho on kuiva, levitä vahaa ja irrota siitä pieniä osia, kun etenet. Jos olet huolissasi kivusta, on parasta vetää syvään henkeä, ennen kuin vedät vahaliuskan tai vahan iholtasi. Tämä ikivanha kauneussalonki temppu auttaa sinua unohtaman kivun muutamaksi sekunniksi. Toinen temppu on laittaa kätesi juuri vahatulle alueelle. Paine voi auttaa helpottamaan kipua, ja jos olet joskus ollut vahauksessa, kosmetologisi on todennäköisesti käyttänyt tätä tekniikkaa vahauksen aikana.

Tehokas vahaus

Kun vahaat, ihokarvat lähtevät suoraan juuresta. Kosmetologit ymmärtävät, että ihokarvat kasvavat takaisin nopeammin, jos ne vain poistetaan ihon pinnalta. Kun vahaat kotona, on tärkeää tarkistaa Veet vahaliuskoistasi tai vahasta näkyykö niissä karvatupen juuria, joka osoittaa, että olet saanut kaikki ihokarvat poistettua.

Vahauksen jälkeinen hoito

Voit aina tuntea hieman kipua vahauksen jälkeen, mutta se tapaa laantua nopeasti. Olet varmasti nähnyt oman kosmetologisi laittavan voidetta ihollesi vahauksen jälkeen. Sama sääntö pätee myös, kun vahaat itse. Levitä ihoosi rauhoittavaa geeliä, kuten Aloe Veraa antaen iholle suojaavan ja parantavan kerroksen.

Voisit olla oma ihonhoitoasiantuntijasi alta aikayksikön oikeilla tuotteilla ja osaamisella. Pitää vain muistaa, että kuten kuka tahansa hyvä kosmetologi – vahattaessa ei pitäisi koskaan kiirehtiä.