Esittelyssä vahaliuskat Veet EasyGelWax™ teknologialla | Veet FI

Karvanpoisto on iso osa naisten (ja miesten) henkilökohtaisia kauneusrutiineja. Onpa karvanpoisto ulkonäköön, käytännöllisyyteen tai mukavuuteen liittyvää, se on prosessi joka on meille kaikille tuttu ja meillä kaikilla on omat mieltymyksemme sen parhaista metodeista. Tekijät, kuten herkkä iho tai kiireinen elämäntapa voivat vaikuttaa suurestikin siihen mitä karvanpoistometodia käytämme, mutta mitkä ovatkaan vaihtoehtomme?

Karvanpoistovoiteen käyttäminen on loistava tapa karvanpoistoon vaikeilla alueilla, kuten kainaloissa. Karvanpoistovoide on suosittu, koska se toimii liuottamalla karvoja niiden ulosvetämisen sijaan. Tämä tarkoittaa, että karvanpoistovoide on kivuttomin karvanpoiston tekniikoista ja se saa aikaan karvattomia tuloksia pariksi päiväksi.

Jotkut ihmiset tykkäävät ajella karvansa höylällä. Höylääminen kuitenkin saattaa saada karvat kasvamaan takaisin nopeammin, saatat vahingossa viiltää itseäsi ja se saattaa kuivattaa ihoasi.

Vahaus on yksi maailman suosituimmista karvanpoistotekniikoista. Kuumavaha on loistava vaihtoehto itsesi hemmotteluun ja sen käyttö on kokemus itsessään. Jos aikasi on enemmän kortilla, kylmävahaliuskat ovat todella suosittu vaihtoehto, koska niitä on erittäin helppo käyttää kotitoimisesti ja ne saavat aikaan silkkisen pehmeät jalat.

Eli mitkä ovat vahaliuskojen hyödyt?

  • Vahaliuskat vetävät karvat irti juurineen, jolloin niillä kestää kauemmin kasvaa takaisin. Tämä metodi tekee ihosta silkkisen pehmeän jopa 28 päiväksi.
  • Veet vahaliuskat tehoavat jopa 1,5mm pitkiin karvoihin, joten sinun ei tarvitse odottaa liian kauaa seuraavaa vahausta varten.
  • Vahaliuskoja on helppo käyttää kotona ja niistä ei jää sotkua jälkikäteen kylpyhuoneeseen. Vahatessasi poistat yksinkertaisesti ei-halutut karvat ja heität sekä vahalapun, että irronneet karvat yhdessä roskakoriin.
  • Vahaliuskoja käyttämällä voit peittää suurempiakin alueita samalla kertaa, joten tekniikka on hyvinkin tehokas.

Veet Easy-GelWax™ vahaliuskat tekevät karvanpoistosta jopa vielä helpompaa ja kätevämpää. Uusi koostumuksemme virtaa karvojen seassa tarttuen nimenomaan karvoihin, ei ihoon. Tämä tarkoittaa, että kun poistat vahalapun, ihosi jää silkin pehmeäksi jopa 28 päiväksi. Vahaliuskamme Veet EasyGelWax™ tekniikalla eivät tarvitse lämmittelyä käsien välissä, ne ovat käyttövalmiita suoraan pakkauksesta, joten voit vain erottaa laput toisistaaan käyttöä varten, jolloin säästät lisää valmistautumisaikaa!

Olemme varmoja, että tulet rakastamaan uusia Veet EasyGelWax™ vahalappujamme, joten kokeile itse ja nauti silkkisen ihon tunnusta.