Faktat

FAKTA: Veet karvanpoistovoide ei tummenna ihoasi

Sinun ei tarvitse huolehtia ihon tummentumisesta käyttäessäsi Veetiä. Ihon tummeneminen on merkki ihon ärsytyksestä ja Veet karvanpoistovoide ei ärsytä ihoa. Parhaat tulokset saat, kun kuorit ihon 24 tuntia ennen karvanpoistoa. Veet karvanpoistovoiteeseen on lisätty kosteuttavia ainesosio, jotka saavat ihosi tuntumaan mahtavalta.

FAKTA: Sinun tulee valmistella ihosi ennen karvanpoistoa

Tarvitset vain vähän aikaan saadaksesi parhaat mahdolliset tulokset Veetillä. Huuhtele lämpimällä vedellä ensin alue, josta haluat poistaa ihokarvat. Tämä aukaisee ihohuokoset ja poistaa lian. Kuivaa hyvin tämän jälkeen. Vain muutama nopea toimenpide ja karvojen poistaminen Veetillä on nopeaa ja tehokasta! 

FAKTA: Vahaus saa karvat kasvamaan takaisin hitaammin

Vahaus Veet kylmävahaliuskoilla tai lämpimällä vahalla poistaa karvat ihon juuresta asti, jolloin kestää huomattavasti kauemmin että ne kasvavat takaisin. Veet tuotteiden avulla nautit harvemmasta, ohuemmasta ja hitaammasta karvankasvusta.

FAKTA: Tiukat vaatteet saavat karvat kasvamaan sisäänpäin

Käyttäessä tiukkoja vaatteita karvat voivat tosiaankin alkaa kasvamaan sisäänpäin, koska vaatteet estävät karvojen normaalin kasvun. Tämä koskee erityisesti bikinirajaa ja höylääminen vain pahentaa tilannetta. Muista kuoria iho säännöllisesti ja pyri käyttämään väljiä vaatteita. Tunnet itsesi kauniimmaksi ja näytät kauniimmalta, kun et kärsi sisäänkasvaneista karvoista.

FAKTA: Ei ole suositeltavaa ruskettua heti karvanpoiston jälkeen

Suosittelemme, että odotat 24 tuntia välttääksesi ihon palamisen tai rusketustuotteiden epätasaisen jäljen. Ihosi on normaalia herkempi karvanpoiston jälkeen, joten suosittelemme ehdottomasti käyttämään aurinkovoidetta - myös muutenkin kuin karvanpoiston jälkeen, koska se ehkäisee ihon ikääntymistä ja pitää ihosi kauniimpana pitempään.

FAKTA: Sinun tulisi välttää uimista heti vahauksen jälkeen

Ihosi on herkkä vahauksen jälkeen, suosittelemme välttämään uimista että ihosi ehtii palautua. Suosituksemme on, että odotat vähintään 24 tuntia.

FAKTA: Voit tehdä karvanpoiston itse

Tietenkin voit! Veet tuotteilla pystyt vaivatta poistamaan ihokarvat itse sekä saavuttamaan sileän ihon. Opastavat videomme sekä pakkauksesta löytyvät ohjeet auttavat sinua nauttimaan tehokkaasta karvanpoistosta omassa kodissasi.

FAKTA: Bikinialueen höyläämistä tulisi välttää

Bikinialueesi on todella herkkä ja vaikka höylääminen vaikuttaa houkuttelevalta vaihtoehdolta, on sinun syytä välttää sitä. Höylääminen saattaa edesauttaa karvojen sisäänkasvamista ja saa ihosi kuivumaan. Puhumattakaan haavojen riskistä. Valitse Veet karvanpoistotuotteet ja muista lukea pakkauksen ohjeet huolellisesti ennen karvanpoistoa.

FAKTA: Minun tulisi kokeilla Veet:iä ennen sen levittämistä millekään alueelle.

Suosittelemme aina tekemään pienen kokeilun ihoalueelle, jota aiot hoitaa. Mikäli 24 tunnin jälkeen iho ei ole ärtynyt millään tapaa, voit jatkaa tuotteen käyttöä. 

FAKTA: Stressi voi vaikuttaa ihooni

Ahdistuksella voi olla vaikutus ihoosi. Pyri pitämään mielesi rauhallisena ja rentoutuneena, aseta itsellesi rajoja ja pyri olla päästämättä stressin vaikuttamaan terveyteesi. Keskity asioihin, joista nautit ja hemmottele itseäsi aika ajoin!

FAKTA: Raskaus vaikuttaa kivunsietokykyyn

Raskaus on jännittävää aikaa ja kehosi käy läpi niin monia muutoksia, että ihostasi tulee herkempi kivulle. Hormoniset vaihtelut ja lisääntynyt verenkierto ihossa saattavat aiheuttaa reaktioita joillekin tuotteille. Siksi on erittäin tärkeää, että luet pakkauksen ohjeet huolellisesti ennen käyttöä.

Kun olet raskaana vahaus voi aiheuttaa mustelmia, joten suosittelemme Veet karvanpoistovoiteita tänä aikana. Katso pakkauksen ohjeet ennen käyttöä.

FAKTA: Voin saada salonkilaatuisia tuloksia kotona

Tietenkin! Saat loistavia tuloksia kaikilla Veet tuotteilla, mutta suosittelemme erityisesti kokeilemaan Veet Oriental Hot Wax:ia tai Veet Easy Wax:ia koska juuri nämä tuotteet tuovat sinulle salonkilaatuisia tuloksia samalla kuin ne hoitavat ihoasi ja saavat sen tuntumaan sileältä jopa neljän viikon ajan.

FAKTA: Karvoja ei tulisi poistaa samasta kohdasta päivittäin

Suosittelemme, että odotat ainakin 72 tuntia karvanpoiston väleissä, riippumatta tavasta. Pyri myös välttämään saman kohdan uudelleenvahausta yhden vahauskerran aikana.

FAKTA: Karvoja poistaessa ihon tulee olla puhdas ja kuiva

On todella tärkeää puhdistaa ja kuivata iho ennen Veetin käyttöä. Öljymäisyys ja kosteusvoiteen tai aurinkovoiteen jäämät voivat estää karvanpoistovoiteiden tai vahan toiminnan ihanteellisella tavalla.

FAKTA: Ihon kauneuteen vaikuttaa lukuisat eri muuttujat

Oletko koskaan miettinyt miksi joinakin päivänä ihosi näyttää erittäin hehkeältä? Olet todennäköisesti noudattanut näitä seuraavia keinoja: terveellinen ruokavalio, runsas veden juominen, aurinkovoiteen käyttö, stressin välttäminen ja kunnon yöunet. Nämä yksinkertaiset keinot auttavat ihoasi näyttämään parhaalta mahdolliselta.

FAKTA: Ihokarvanpoisto voi olla kivuliaampaa kuukautisten aikana

Koska vahaus poistaa karvat juuresta asti, se voi sattua! Kun sinulla on kuukautiset, saatat kokea vahauksen kivuliaammaksi kuin yleensä, koska kehosi on herkässä tilassa. Kokeile Veet karvanpoistovoiteita kivuttomaan tapaan poistaa karvat tänä aikana.

FAKTA: Karvojen poistaminen sattuu enemmän kylminä päivinä

Se on totta! Kylminä päivinä lihaksemme supistuvat tahdottomasti ja tämä kiristää ihoa. Kun on viileä ilma, poista karvat mukavassa ja lämpimässä tilassa joka edesauttaa avaamaan ihohuokoset ja lievittää epämiellyttävää tunnetta. Täysin kivuttomaan kokemukseen suosittelemme kokeilemaan Veet karvanpoistovoiteita. Ne toimivat hyvin aktiivisten ainesosien johdosta ja imeytyvät ihon alle hajottaen karvoja tuottavia proteiineja. 

FAKTA: On hyvä välttää alkoholia sisältäviä deodorantteja ennen ja jälkeen ihokarvanpoiston.

Alkoholipohjaiset tuotteet voivat ärsyttää ihoa ja suosittelemme odottamaan 24 tuntia ennen niiden käyttöä karvanpoiston jälkeen.

FAKTA: Vahatuotteita ei tule uudelleenkäyttää

Suosituksemme on, että vahaa ei uudelleenkäytettäisi, koska se ei välttämättä ole hygieenistä.

Tähän on kuitenkin poikkeus. Vahaliuskaa käytettäessä voit käyttää sitä nopeasti uudelleen samaan kohtaan ihoa, mikäli ensimmäisellä kerralla kaikki karvat eivät irronneet. Hävitä tuote kuitenkin tämän jälkeen. Tämä on ainoa poikkeus jolloin vahaliuskoja voi uudelleenkäyttää.

Oriental vahaa ei tule koskaan käyttää toista kertaa.

FAKTA: Ihon kuorinta voi ehkäistä sisäänkasvaneita karvoja

Me kaikki haluamme välttää sisäänkasvaneita karvoja ja pitää ihan sileänä. Ihon kuorinta poistaa kuolleet solut ja on yksi helpoimmista tavoista estää karvojen sisäänkasvaminen. Muista kuoria iho säännöllisesti, ainakin kerran viikkossa. Ellei sinulla ole herkkä iho - jolloin suosittelemme tekemään sen noin viidentoista päivän välein.

FAKTA: Ihokarvojen trimmaus vähentää vahauksen tuottamaa epämukavuutta

Koska Veet kylmävahaliuskat toimivat jopa 1,5mm lyhyihin karvoihin, voit huoletta trimmata karvat etukäteen tehdäksesi kokemuksesta vaivattomamman. Yli 5mm pitkät karvat suositellaankin trimmattavan etukäteen. Lisäksi vahauksesta tulee näin tehokkaampaa etkä käytä liuskoja turhaan!