Hyvästit kehon ihokarvoille

Ihokarvoitus voi olla pelottava puheenaihe, mutta kaikkiin ongelmiin on aina ratkaisu. Ärsyttävästä bikinirajasta ja jaloista puhutaan, mutta naiset harvemmin puhuvat muista alueista, joissa voi olla ihokarvoja. Vaikka voi olla kiusallista, että vatsassa, selässä, kämmenissä ja käsivarsissa voi myös olla ihokarvoja ja vaikka niistä voi olla hieman hankalaa puhua, kaikkeen on olemassa ratkaisu.

Voit käyttää vahaa, ihokarvanpoistovoiteita, pinsettejä tai jopa sheivata useimmat alueet ja kyse on lähinnä siitä, mitä sinulle sopii parhaiten.

Selän ihokarvat

Koska sheivaus on yksi nopeimmista tavoista poistaa ihokarvat, se voi olla houkuttelevaa kun ei-toivotut ihokarvat halutaan poistaa. Mutta se ei ole aina paras vaihtoehto nopean takaisin kasvunsa takia. Leikkaamalla ihokarvat ihon pinnalta ne alkavat kasvaa takaisin jopa kahdessa päivässä, ja sheivaus olisi tehtävä säännöllisesti, jotta tuloksia voisi ylläpitää. Tämä voi olla hankalaa, erityisesti alueilla, joille on vaikeampi päästä (varsinkin, kun useimmat ihmiset eivät välttämättä saavuta edes erittäin ärsyttävää kutinaa.)

Vahaus, joka poistaa ihokarvat juuresta, on pitkäaikainen menetelmä karvanpoistoon, jonka avulla olet vapaa ihokarvoista viikkoja kerrallaan. Useimmilla salongeilla ja kauneushoitoloilla, jotka tekevät vahauksia, on valikoimissaan myös selän vahaus. Voit kuitenkin myös saavuttaa saman lopputuloksen kotonasi, mutta saatat haluta luotetun kaverisi tai ystäväsi apua.

Kämmenet ja sormet

Vaikka nyppiminen on erittäin tarkka menetelmä ihokarvanpoistoon, se voi olla varsin aikaa vievää. Voisit kokeilla Veet täsmävahaa, jota yleensä käytetään pienille ja tarkoille kasvojen alueille, mutta se voisi olla ihanteellinen ihokarvojen poistamiseen myös muilta pieniltä alueilta, kuten sormista. Kuitenkin, jos olet poistamassa vain muutamaa ärsyttävää ihokarvaa voi nyppiminen olla tehokkain tapa sinulle.

Käsivarret

Käsivarsien ihokarvat ovat melko samanlaisia jaloissa, vaikkakin yleensä pehmeämpiä. Ihokarvanpoistovoiteita on helppo käyttää tällaisille alueille, koska voit tasoittaa voiteen ja nähdä kaikki alueet selvästi. Voide liuottaa ihokarvat juuri ihon pinnan alta, ja voi vaikuttaa jopa kolmessa minuutissa, ja se voidaan pestä pois suihkussa. Yksi asia, joka kannattaa pitää mielessä, on se, että sänki voi joskus olla karkeampaa, kuin poistamasi ihokarvat ihokarvanpoistovoiteen käytön jälkeen. Siksi, jos et ole liian herkkä kivulle, voit halutessasi miettiä vahausta. Tällä menetelmällä ihokarvat kasvavat usein takaisin harvempina ja hienompina, kuten alla selitämme.

Ihokarvat vatsassa (Eivät ole niin harvinaisia, kuin saatat luulla)

Ei ole harvinaista, että naisilla on ihokarvoja vatsassaan. On vain olemassa tiettyjä alueita, joista emme puhu avoimesti. Lämminvaha on hyvä tapa tällaisten ihokarvojen poistamiseen, jolloin voit olla itsevarma ja ihokarvaton viikkoja kerrallaan. Ihokarvat myös kasvavat hienompina ajan saatossa tehden kokemuksesta vähemmän epämiellyttävää, mitä enemmän teet sitä.

Valinta kehosi ihokarvojen poistamisesta on täysin sinun. Vahaus voi olla nopea ja antaa sinulle sileän ihon jopa neljäksi viikoksi, mutta Veet tarjoaa myös muita ratkaisuja ihokarvojen poistoon. Kuten huomaat, jos päätät poistaa ihokarvoja, on tarpeisiisi saatavilla paljon tuotteita. On tärkeää miettiä tarkkaan ja päättää, mikä on parasta sinulle.