Ihokarvanpoisto kainaloista

Kainalot muodostavat yhdessä jalkojen kanssa toisen alueen vartalossamme, josta ihokarvat yleisimmin poistetaan. Jos päätät poistaa ihokarvat kainaloistasi, on todennäköistä, että sinun kannattaa tehdä niin säännöllisesti, ei kuitenkaan joka päivä, sillä se voi valitettavasti lisätä stressiä entisestään tälle alueelle, joka on yksi kehon herkimmistä osista.

On olemassa useita menetelmiä kainalon ihokarvanpoistoon, joten olemme ottaneet tarkasteluun kolme yleisintä, joten voit punnita, mikä vaihtoehto sopii parhaiten sinulle.

 

 Underarm1

Sheivaus

Sheivaus on ylivoimaisesti yleisin ihokarvanpoiston muoto. Koska tähän ihokarvanpoistomuotoon (ihokarvat poistetaan ihon yläpuolelta) liittyy terävän terän vetäminen alueen poikki ihokarvojen poistamiseksi niin lähellä juurta, kuin mahdollista, se voi ymmärrettävästi aiheuttaa pieniä haavoja ja hiertymiä ajan saatossa, varsinkin jos se tehdään päivittäin. Vaikka monille tämä on nopea ja kätevä tapa ihokarvojen poistoon, herkkäihoisille tai niille, joilla ihokarvat ovat paksumpia ja siten vaativat useampia vetoja niiden poistamiseen, tämä ei ole paras vaihtoehto.

 

 Underarm2

Vahaus

Vahaus on ihokarvanpoistomuoto, joka poistaa ihokarvat juuresta. Tämä perusteellisempi poistaminen tarkoittaa, että ihokarvoilla kestää paljon kauemmin kasvaa takaisin; jopa neljä viikkoa. Aiemmin vahaus oli tehtävä kauneussalongissa, mutta nykyisin on olemassa mahtavia tuotteita, joilla voi saada vastaavia tuloksia kotona, sekä lämmin- että kylmävahoilla. Vahaus sopii vain ihokarvoille, jotka ovat yli 2 mm pitkiä, mutta mieluiten yli 5 mm, joten tämä ratkaisu ei ole ehkä täydellinen niille, jotka haluavat pysyä ihokarvattomina päivittäin.

 

 Underarm3

Ihokarvanpoistovoiteet

Ihokarvanpoistovoiteet liuottavat ihokarvojen proteiineja juuri ihon alta niin, että ne vain irtoavat, kun voide pestään pois. Tämä menetelmä voi pitää sinut vapaana sängestä enintään neljä päivää, joka on pidempään kuin sheivaus, ja ihokarvat kasvavat takaisin pehmeämpinä, joten uusien ihokarvojen kasvua ei huomaa niin helposti. Tämä menetelmä voi olla yhtä helppoa ja kätevää kuin sheivaus ja sen voi jopa tehdä suihkussa. On suositeltavaa testata voidetta pienelle ihonalueelle, nähdäksesi, miten ihosi reagoi, ennen kuin käytät sitä herkillä alueilla, kuten kainaloissa.

 

 

Kuten näet, on olemassa useita ratkaisuja, joilla kaikilla on positiivisia ja negatiivisia puolia. On parasta kokeilla muutamaa löytääksesi täsmälleen mikä menetelmä tai menetelmien yhdistelmä, sopii sinulle parhaiten.