Ihokarvanpoistovoiteen käytön hyvät ja huonot puolet

Tässä ihokarvattomassa kulttuurissa, jossa elämme, kauneusteollisuus etsii aina helpointa ja tehokkainta tapaa pitää kehon ihokarvat loitolla. Huolimatta kaikista vaihtoehdoista, monet naiset sanovat, että ihokarvanpoistovoiteet ovat ainoa tapa. Ne ovat helppo ja kivuton tapa poistaa ihokarvat lähes kaikista kehon osista. Tässä tietopaketti siitä, miten ihokarvanpoistovoiteet ovat mullistaneet ihokarvojen poistoa, ja miksi ne saattavat olla ihanteellinen valinta sinullekin.

Miten ne toimivat?

Ihokarvanpoistovoiteet sisältävät tiettyjä emäksisiä kemikaaleja, jotka reagoivat turvallisesti vartalosi ihokarvoihin. Voiteet hajottavat keratiinia (ihokarvojen proteiinirakennetta), joka heikkenee ja liukenee. Ihokarvat jäävät hyytelömäiseksi, jolloin ne voi helposti pyyhkiä pois voiteen mukana.

Hyvät ja huonot puolet

Ihokarvanpoistovoiteet ovat yksi kivuttomimmista tavoista poistaa ihokarvoja varsinkin, jos sitä vertaa vahaukseen tai höyläykseen. Ne ovat hyviä kaikenlaiseen ihokarvanpoistoon aina jalkojesi suurilta alueilta pienemmille alueille, kuten bikinirajaan. Ja Veet on tehnyt sen käyttämisestä erittäin helppoa! Sinun tarvitsee vain levittää sitä ihokarvojesi päälle ja odottaa muutama minuutti ennen sen poistamista (lue tuoteselosteesta, mikä on suositeltu aika). Sillä välin voit tehdä muita asioita, kuten pestä hampaasi tai täyttää kylpyammeen.

Ihokarvanpoistovoiteiden käyttäminen suihkussa on hyvä vaihtoehto, koska se on lähes sotkuton prosessi! Ihokarvat lähtevät voiteen mukana ja huuhtoutuvat alas viemäristä. Veetillä on erityisiä ihokarvanpoistovoiteita, jotka ovat suunniteltu käytettäväksi suihkussa. Voide pysyy ihollasi suihkun aikana, ja voit huuhdella sen pois, kun olet valmis. Jos sinulla ei ole pääsyä suihkuun tai kylpyyn, voit aina käyttää perinteistä voidetta, joka voidaan poistaa lastalla. Iho kannattaa silti huuhtoa huolellisesti jälkeenpäin, käyttäen lämmintä ja kosteaa liinaa.

Ihokarvanpoistovoiteet, joita on saatavilla useimmista kosmetiikkamyymälöistä ja hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, voivat olla hyvä ja edullinen vaihtoehto verrattuna kauneussalonkiin, ja voivat siksi olla paljon helpompi mahduttaa omaan budjettiin. Sen käytössä ei ole myöskään vaaraa haavoista ja nirhamista, joita höyläys saattaa aiheuttaa. Ihokarvanpoistovoiteilla saat myös pitkäaikaisempia tuloksia, kuin höyläyksellä, koska ne poistavat ihokarvat karvatupeista ihon pinnan alta. Saatat myös huomata, että ihokarvat kasvavat hennompina, pehmeämpinä ja huomaamattomampina takaisin verrattuna höyläykseen.

Varmista kuitenkin tuotteiden soveltuvuus ihollesi, ennen sen käyttöä. Suosittelemme kokeilemaan sitä pienelle alueelle vähintään 24 tuntia ennen sen käyttöä, jotta tiedät ihosi reaktion ennen sen käyttöä. Jos ihosi reagoi voiteeseen, niin tiedät, ettei se ehkä sovellu sinulle. Muista myös aina, ettei ihokarvanpoistovoidetta kannata käyttää rikkoontuneelle tai ärtyneelle iholle.

Jos olet aikeissa kokeilla Ihokarvanpoistovoiteita, muista tutustua Veetin laajaan valikoimaan.