Ihokarvanpoistovoiteet – keino poistaa ihokarvat kotona

Me kaikki rakastaisimme roiskia kuukausittaiset tuottomme päiväretkillä spahan ja tulla hemmotelluksi päästä varpaisiin, kuten kuninkaalliset. Mutta modernina, rahan arvon ymmärtävänä naisena luultavasti tiedät, ettei se aina ole kannattavin vaihtoehto.

Jos tämä kuulostaa tutulta sinulle, voit valita yksinkertaisen kotona käytettävän ihokarvanpoistotuotteen, kuten ihokarvanpoistovoiteen. Ensinnäkin erot kustannuksissa voivat olla huikeita! Voit nauttia myös kotisi mukavuudesta, et tarvitse varauksia ja yksityisyyskin on kunnossa. Viimeiseksi, jotkin ihokarvanpoistovoiteet vaikuttavat jo viidessä minuutissa, joka sopii täydellisesti kiireisiin tilanteisiin. Tutustumme eri ihokarvanpoistovoide vaihtoehtoihin ja annamme muutaman vinkin, joilla saat ammattilaistason tuloksia, sekä kiiltävät ja sileät jalat!

Mitä ihokarvanpoistovoiteet ovat?

Ihokarvanpoistovoiteet toimivat liuottamalla ihokarvat juuri ihon pinnan alta, jolloin ne voidaan pestä tai pyyhkiä pois ja saat tuloksia, jotka ovat yhtä pitkäkestoisia kuin höyläyksellä turvallisesti ja kivuttomasti.

Jalat

Aloitetaan perusasioilla! Haluaisit jalkojesi olevan pehmeät, kun lähdet kotoasi, mutta aina ei ole aikaa vahaamiseen, saati kauneussalongille. Ihokarvojenpoistovoide on hyvä vaihtoehto, jos olet ryntäämässä ulos ovesta, ja sen avulla jalkasi ovat sileät jopa neljä päivää. Joitakin niistä voi käyttää jopa suihkussa. Laita voidetta ihollesi, odota ohjeiden mukainen aika ja huuhtele se pois. Sileät jalat samassa ajassa, kun hoitoaine on hiuksissasi? Tehokkaampaa saa hakea.

Kainalot

Kainalot voivat olla hankala paikka. Saatat pelätä siistien ja kiiltävien tuloksien mahdollisuuksia tällä alueella, mutta ei hätää! Veet Bodycurv asetin on suunniteltu erityisesti kehon muodolle. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos olet huolissasi siisteistä tuloksista näillä vaikeilla alueille.

Bikiniraja

Saatat miettiä soveltuuko ihokarvanpoistovoiteet herkemmille alueille, kuten bikinirajalle. Hyvä uutinen on, että ne soveltuvat! Iho voi kuitenkin olla bikinirajan ympärillä luonnollisesti herkempi ja alttiimpi ärsytykselle, kuin iho muualla vartalossasi. Jos kuitenkin olet epävarma, on hyvä testata voidetta ensin vähemmän herkille alueille (kuten jaloille), ennen siirtymistä bikinirajaasi.

Kasvot

Kasvojen ihokarvat ovat hyvin yleisiä, mutta ne voivat olla kiusallinen ongelma monille naisille. Voit aina valita vahauksen, mutta jos etsit täysin kivuton ratkaisua, on Veetin ihokarvanpoistosetti (hair removal kit) täydellinen keino ärsyttävien ihokarvojen poistamiseksi leuasta, ylähuulesta ja poskista. Kasvot ovat toinen herkän ihon alue, joten setissä on mukana myös Veetin viimeistely voide antamassa sinulle tyylikkäitä tuloksia, joiden ansiosta varmasti hymyilet, kun poistut kotoasi!

Ihokarvanpoistovoiteet ovat mahtava vaihtoehto kotikäyttöön, jos etsit nopeaa, kivutonta ja kustannustehokasta keinoa ihokarvojen poistoon! Joten kun seuravan kerran kaipaat hellyyttä ja hoitoa, miksi menisit spahan, kun sinusta voi tulla ihokarvanpoiston asiantuntija omassa kodissasi? Rahan, jonka säästät voiteen avulla, voit käyttää seuraavalla spa käynnilläsi vaikka kokovartalohierontaan.