Ilta ja päivä: Suunnitelma molemmille

Ilta ja päivä: Suunnitelma molemmille

Jokainen meistä on erilainen, kun kyse on jokapäiväisistä kauneusrutiineista. Jotkut meistä laulavat suihkussa jo viiden minuutin kuluessa herätyskellon soimisesta, kun taas toiset mieluummin unelmoivat aamulla - ylimääräisillä kauneusunilla, tietenkin! Tämä pätee myös yökyöpeleihin, joista osa haluaa pysyä valveilla myöhäisillan hemmotteluhetkien parissa, kun taas toiset mieluummin poistavat nopeasti meikkinsä ja suuntaavat suoraan sänkyyn. Olitpa aamuvirkku, tai myöhäisten iltojen rakastaja, meillä on joitakin ihokarvanpoistovinkkejä, joiden tulisi sopia kauneusrutiineihisi toivottavasti antaen sinulle pehmeimpiä tuloksia, kun tepastelet päiväsi läpi!

Prinsessa Ruusunen

Olemme kaikki kokeneet sen - painamalla herätyskellon torkkua kymmenen minuutin himoittujen unien saamiseksi aamulla. Tämä voi tietenkin usein jättää sinulle vain vähän aikaa itsesi saamiseksi ulos ovesta. Saatat etsiä nopeaa ratkaisua, joka ei tuo lisää tehtäviä sinun jo muutenkin kompaktiin valmistautumisaikaan, tuloksista tinkimättä. Suosittelemme sinulle suihkussa käytettävää ratkaisua ihokarvojenpoistotarpeisiin. Saatat harkita sheivausta, joka voi olla nopea ratkaisu, mutta nopeasti tehtynä se saattaisi johtaa muutamiin ei-toivottuihin haavoihin, tai naarmuihin.

Miksi et kokeilisi suihkussa käytettävää ihokarvanpoistovoidetta entistä nopeampien tulosten saamiseksi? Veetin Suprem'Essence suihkussa käytettävä ihokarvanpoistovoide voi antaa sileitä tuloksia jo kolmessa-kuudessa minuutissa, tehden työtä samalla, kun peset nopeasti hiuksesi. Voit minimoida puhdistusajan huuhtomalla voiteen nopeasti pois ilman sotkua, jolloin sinulla on hetki aikaa napata evästä mukaasi ennen, kuin ryntäät ulos ovesta.

Aamuvirkku

Niille teistä, jotka haluavat, että aamulla on runsaasti aikaa, oli se sitten täydellisen asun valintaan, banaanipannukakkujen paistamiseen tai sanomalehden lukemiseen, saatat löytää enemmän aikaa rauhallisemmalle ihokarvanpoistomenetelmälle. Haluat ehkä kokeilla lämminvahaa, kuten Veet Spawaxia, jolla voit saada salonkimaisia tuloksia mukavasti kotonasi.

Se on täydellinen kaikille, joilla on hemmotteluaikaa tuhlattavaksi aamulla, vaha sulaa noin 30 minuutissa, joten voit sillä välin tutustua otsikoihin ja ottaa kupillisen kahvia (mutta suosittelemme, että jätät laitteen näkyviisi). Kun vaha on lämmitetty, se asetetaan iholle ihokarvojen suuntaisesti ja vedetään pois vastakarvaan 30 sekunnin kuluttua, eikä liuskoja tarvita. Näet kauniin, pehmeän ihon tulevan näkyviin jokaisella vedolla ja voit alkaa kuvittelemaan, minkä hameen avulla voisit parhaiten näyttää sileitä tuloksia!

Ajoissa sänkyyn!

Myöhäiset illat eivät sovi kaikille. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun pitäisi tinkiä sileästä ihosta! Onneksi kylmävahaliuskat voivat antaa sinulle sileitä tulokset jopa 28 päiväksi vain murto-osalla lämminvahan valmisteluajasta. Lämmitä liuskoja yksinkertaisesti käsiesi välissä, taputtele ne ihokarvojen suuntaisesti ja vedä pois niiden poistaessa ihokarvat juurineen. Pyyhi ihosi vahauksen jälkeen Veetin jälkihoitopyyhkeellä* ja olet valmis lampaiden laskemiseen. Mikä parasta, kaikki näkyvä punoitus katoaa yön aikana. Anna kehosi tehdä työtä nukkuessasi!

Nukkumistottumuksemme ovat tärkeitä, eikä sinun tarvitse muuttaa omaasi saavuttaaksesi sileitä tuloksia!

*Tulee joidenkin tuotteiden mukana. Tarkista pakkaus nähdäksesi, sisältääkö tuote niitä.