Jalkojen ihokarvojen poisto

Astu ulos tyylillä ja anna silkin sileiden sääriesi loistaa Veetin ansioista. Halusitpa nopeaa ihokarvojen poistoa kiireisinä päivinä taikka pitkään kestävää silkin pehmeyttä pidemmälle ajalle, löytyy Veet tuotteista juuri sinulle sopiva tuote. Valitse voiteista taikka vahoista sinulle sopiva tuote ja anna jalkojesi kääntää päitä siellä missä käveletkin! 

  • Nauti silkin sileästä ihosta jopa neljän viikon ajan Veet vahaliuskojen avulla. Veet vahat tarttuvat jopa 1.5mm ihokarvoihin, jolloin ei sinun tarvitse odottaa ihokarvojen kasvua jotta voisit vahata uudelleen.
  • Ammattilaismaisen lopputuloksen saat kokeilemalla Veet EasyWax Electrical Roll-On tuotetta. Tuotteen käyttäminen on helppoa ja lopputulos on salonkilaatuista. Lämpövahat sopivat hemmottelu hetkiin, joissa ei kiire paina. Lopputulos lämpövahoilla on silkin sileä iho joka kestää jopa neljä viikkoa.
  • Nopeaan ja kivuttomaan ihokarvanpoistoon soveltuvat Veet voiteet. Niiden koostumukseen lisätyt kosteuttavat ainesosat kosteuttavat ihoa samaan aikaan kun poistat ihokarvasi. Nopeimmillaan voiteet vaikuttavat jo kolmessa minuutissa ja lopputulos kestää jopa kaksi kertaa pidempään kuin höylätessä.

Käyttämällä "Löydä oma Veet" -hakua löydät sinulle sopivat tavat saada jalkasi silkin sileiksi.

On myös hyvä muistaa nämä vinkit, kun haet täydellistä lopputulosta:

  • Ennen kuin käytät Veet tuotteita, testaa tuotetta ihollesi pienelle alueelle. Jos testialueella ei näy vuorokauden aikana merkkejä ärtymisestä, voidaan tuotetta käyttää normaalisti.
  • Sisäänpäin kasvavista ihokarvoista ei pidä kukaan! Muista kuoria iho ennen ihokarvojen poistoa ja käyttää löysiä vaatteita ihokarvojen poiston jälkeen, jotta vältyt sisäänpäin kasvavilta ihokarvoilta.
  • Voiteiden vaikutusajat vaihtelevat voiteittain. Normaalille iholle sopiva aika on 3min ja kuivalle iholle 6min. Muista seurata pakkauksen antamia ohjeita.
  • Seuraavan 24 tunnin aikana käytöstä ihokarvojen poistoalueella ei ole suositeltavaa käyttää deodoranttia, hajuvettä, itsestään ruskettavia tuotteita, taikka uida tai ottaa aurinkoa.

Kerro meille kuinka sinä saavutat kauniit ja sileät jalat!