Kattava opas Veet Spawaxin saloihin

Salonkikäynnit ammattivahaajalla ovat kallis harrastus. Jos etsit edullisempaa vaihtoehtoa, mikset kokeilisi tee-se-itse vahausta omasa mukavassa kodissasi?

Sekä ‘Purple Lily & Sugar Fig’ ja ‘White Orchid & Vanilla’ tuoksulla varustettuna Veet Sprawax on täydellinen vaihtoehto salonkitason sileyteen ja kotivahauskokemukseen. Se on liuskaton järjestelmä, joka tekee koko vahausprosessista helpon ja se poistaa lisäksi myös jopa 2mm pitkät karvat jaloista, kainaloista ja bikinialueilta.

Jalkakarvojen poistaminen

 • Levitä rauhallisesti pakkauksessa mukana olevalla lastalla lyhyt, eikä liian ohut kerros lämminvahaa jalallesi karvojen kasvun myötäisesti. Tämä tarkoittaa, että kannattaa edetä polvesta alaspäin nilkkaa kohti.
 • Odota 30 – 60 sekuntia kunnes vahasta tulee kosketuskuivaa. Älä kuitenkaan anna vahan kuivua liian pitkään, koska vahaliuska saattaa katketa, jos vahaa on levitetty liian ohuelti tai sitä on kuivuteltu liian pitkään.
 • Pidä ihosi kireällä ja tartu liuskan nilkapuoleiseen reunaan ja vedä liuska irti vastakarvaan mahdollisimman nopealla liikkeellä. Mitä nopeammin vedät, sitä enemmän karvaa irtoaa[1].
 • Jos vahaa jää alueelle, voit käyttää Veet Perfect Finish Wipes liinoja tai vauvaöljyä pyyhkiäksesi jäämät pois.

Kainalokarvojen poistaminen

Kainalosi ovat hieman herkemmät kuin jalkasi, ja karvat kasvavat kahteen suuntaan, joten tämän alueen vahaus tulee tehdä kahteen otteeseen.

 • Nosta kyynärpäätäsi ylös kireyttääksesi kainalosi ihon mahdollisimman tiukaksi.
 • Kainalon yläosassa: levitä vahaa lastalla karvojen kasvun suuntaisesti kyynärpäätäsi kohti.
 • Vedä vaha pois vastakarvaan pitäen siitä kiinni mahdollisimman lähellä ihoasi.
 • Kainalon alaosassa: levitä vahaa karvankasvun myötäisesti alaspäin ja toista vahan poistamisprosessi uudelleen (jälleen, poista vaha vastakarvaan).
 • Puhdista jäämät Veet Perfect Finish Wipes liinojen avulla.

Bikinialueen karvanpoisto

Bikinialue on vielä jalkoja ja kainaloitakin herkempi alue, joten kannattaa käyttää vahaa vain pienille alueille kerrallaan.

 • Pidä iho kireällä ja levitä vahaa lastalla karvankasvun suuntaisesti..
 • Odota 30 – 60 sekuntia, kunnes vaha on kosketuskuivaa.
 • Poistaaksesi karvan, vedä vahaa itsensä suuntaisesti samoin kuin aiemmin, vastakarvaan.

Jälkeenpäin vahaa ei tarvitse puhdistaa pois kulhostaan, koska sen voi jättää sinne kunnes tarvitset sitä jälleen. Sinun kannattaa puhdistaa levityslasta helposti Veet Perfect Finish Wipes liinojen avulla.

Kun puhdistat vaha-astian reunoja ja ulkopuolta, varmista sen olevan poissa päältä, mutta silti vielä lämmin. Kannattaa varmistaa, että myös astian sulkemismekanismi on vahasta puhdas, jotta se on helppo avata seuraavaa kertaa varten. Voit käyttää vauvaöljyä ja pumpulituppoja pyyhkiäksesi ylimääräiset vahan jäämät ja toki Veet liinat toimivat jälleen hyvin tähän tehtävään. Viimeiseksi astia kannattaa pyyhkiä vielä kuivalla keittiöpyyhkeellä, jottei siihen jää ylimääräisiä öljyjä.

Siinä se siis oli; tyhjentävä opas Veet Spawax vahauskitin käyttämiseen ja täydellisen kauniiseen ja sileään ihoon jopa 28 päiväksi[i]![1] https://www.veet.co.uk/media/1307226/Veet-Spawax-User-Manual.pdf[i] Koskee vain Veet vahoja. Biophydermin Tyytyväisyyskysely vuonna 2007 kolmellekymmenelle vapaaehtoiselle kuluttajalle.