Kesäistä ulkoilua

Pitkät päivät, lämpimät yöt ja auringon lumous: monet ihmiset sanovat, että kesä on heidän suosikki vuodenaika, jolloin luonto on täydessä kukassa ja saamme mahdollisuuden viettää enemmän laatuaikaa ulkona. Kuitenkin kun monet meistä nauttivat kesäkuukausien kuumista lämpötiloista, voi se luoda haasteita kauneudellemme, aina ihokarvanpoistosta auringolle altistumiseen. Ja vaikka on aina tärkeää pelata varman päälle, kun kyse on auringonotosta, ei sitä tarvitse piilottaa kokonaan varjoihin. Tässä muutamia vinkkejä, miten valmistelet ihosi kesäkuukausiin ja ylläpidät tervettä, hehkuvaa ihoa.

Rakasta pehmeitä jalkojasi

Mikä on yksi ensimmäisistä asioista, joka tapahtuu, kun kesän saapuu? Hameiden helmat lyhenevät, tietenkin! On hienoa pystyä ottamaan kesäiset vaatteet taas ulos vaatekaapista, mutta monille ihmisille kuiva iho voi olla luotaantyöntävä tekijä. On kuitenkin olemassa toimenpiteitä, joiden avulla jalat eivät järkyty äkillisestä paljastumisesta. Kosteuttaminen on välttämätöntä varsinkin kylpemisen jälkeen[1]. Tämä mielessä pitäen, voi myös olla hyvä miettiä kuumien ja pitkien suihkujen karsimista, jotka voivat kuivattaa ihoa[2]. Sheivaus ei aina sovellu kuivalle iholle, koska terävä terä kaapii pois ihosi luonnollisia öljyjä, jotka auttavat ehkäisemään ihon kuivumista[3]. Voit halutessasi tutkia muita vaihtoehtoja, kuten vahausta, joka ei vaadi niin useaa kosketusta ihon kanssa. Parhaiden tulosten saamiseksi on hyvä pitää kiinni tästä käytännöstä koko vuoden, eikä vain kesäkuukausina, jolloin jalat ovat valmiina kaikkiin kesän tuomiin muotivirtauksiin.

Bikineihin valmistautuminen

Jalat eivät ole ainoa alue, jotka paljastuvat kesän tullessa. Jos olet menossa rannalle tänä kesänä, saatat haluta laittaa päällesi upouudet bikinit. Bikinialue voi olla herkkä paikka, kun kyse on ihokarvojen poistosta, mutta on olemassa mahtavia vaihtoehtoja, jotka sopivat myös herkälle iholle. Viime hetken ratkaisuksi ihokarvanpoistovoiteet voi tehdä ihmeitä. Sinun pitää vain levittää voidetta suihkussa, ja voit poistaa sen jo viiden minuutin päästä[4] – sen vaikuttaessa ehdit juuri pestä hiuksesi! Jos etsit pidempiaikaista ratkaisua, Veet kylmävahaliuskat on erityisesti suunniteltu vaikeasti saavutettavissa oleville alueille ja niiden avulla voit nauttia sileistä tuloksista jopa neljä viikkoa. Nämä voivat myös olla hyvä vaihtoehto lomamatkatavaroihin, jos haluat kevyen laukun.

Kesän tulisi olla aikaa, jolloin voit juhlia luonnollisena hehkuvasta ihostasi. Kun puhutaan auringolle altistumisesta, on tärkeää muistaa, että UV-suoja on olennaisen tärkeää. Sen jälkeen voit astua ulos luottavaisena, olitpa sitten menossa rannalla urheilemaan tai näyttäytymään. Älä anna ihokarvojen poiston tai kuivan ihon olla haaste sinulle. Näiden vinkkien avulla pääset näyttämään hehkuvaa, tervettä ihoasi alta aikayksikön.[1] http://health.howstuffworks.com/skin-care/moisturizing/basics/moisturize-body1.htm

[2] http://www.skin-fitness.com.au/skin-concerns_dry.htm

[3] http://hairremoval.about.com/od/shaving/a/How-To-Shave-With-Sensitive-Skin.htm

[4] http://hairremoval.about.com/od/depilatories/a/Depilatory-101.htm