Lahja sinulle: Hemmottele ihoasi tänä jouluna

Joulun stressin lähestyessä sinua, on tärkeää ottaa aikaa itsellesi - ja olkaamme rehellisiä, kellä olisi varaa täydelliseen viikonloppuun kauneushoitoineen tähän aikaan vuodesta?

Tässä ovat vinkkimme omaan aikaasi ja itsesi mukavaan hemmotteluun kotonasi. Luota meihin - kehosi (ja mielesi) kiittävät sinua.

  • Tee oma hiusmaskisi

On olemassa niin monia erilaisia hiusmaskeja, joista valita, mutta näin joulun alla, kokeile tätä juhlallista kanelimaskia saadaksesi itsellesi jouluhengen:

Lisää puoli kupillista hunajaa, puoli kupillista oliiviöljyä ja kaksi ruokalusikallista kanelia kulhoon. Sekoita kaikki yhteen, kunnes se on paksua ja tasaista. Levitä naamio kosteisiin hiuksiin, kääri hiuksesi kelmuun ja anna joulun taian vaikuttaa pari tuntia, jos mahdollista. [1]

Huuhtele naamio lopuksi lämpimällä vedellä ja pese hiuksesi sen jälkeen normaalisti shampoolla ja hoitoaineella. Lopuksi ihaile ja arvosta hiuksiesi terveempää, pehmeämpää ja kiiltävämpää ulkonäköä!

  • Tee itsellesi manikyyri

Aloita puhdistamalla kynnet ja poistamalla kaikki vanhat kynsilakat kynsilakanpoistoaineella.

Leikkaa kynnet haluamasi pituisiksi, viilaa ne ja pidä huoli, että viilaat samaan suuntaan joka kerta.

Huom; Jouluruoan kokkailua varten, ne kannattaa ehkä pitää lyhyinä.

Liota käsiäsi lämpimässä saippuavedessä viisi minuuttia. Hiero tämän jälkeen kynsinauhaöljyä ja anna niiden kuivua.

Kiillotus on tarpeen! Jos haluat pitää kyntesi terveenä, käytä aina aluslakkaa ennen varsinaista lakkaa ja viimeistele päällyslakalla välttyäksesi lohkeilulta...

  • Juo minttu sitruuna makuvettä

Instagramin suurin trendi tällä hetkellä on makuvedet ja olemme huomanneet, että minttu-sitruuna makuvesi maistuu paitsi hyvältä, se myös auttaa sinua tuntemaan olosi raikkaaksi ja valmistautumaan viikon juhlaan.

Sinun tarvitsee vain lisätä puolikas sitruuna ja kolme mintun lehteä 2,5 desiin vettä ja olet valmis!

  • Hemmottele itsesi vahaukseen

Mikään ei ole sen parempaa, kuin itsensä hemmotelu, varsinkin silloin kun voit samalla vahata jalkasi.

Varmista, että ihosi tuntuu sileältä ja pehmeältä uuteen vuoteen mennessä aloittamalla kuorinnalla. Tämä poistaa kaikki kuolleet ihosolut ihon pinnalta ja varmistaa, että saat parhaan mahdollisen vahauksen.

Levitä Veet Spawaxia jalkoihisi yksi alue kerrallaan, pakkauksen käyttöohjeiden mukaisesti. Se sisältää violettia liljaa ja viikunaa, jotka ei ainoastaan tuoksu hyvältä, mutta auttavat sinua luomaan hemmottelevan spa kokemus, joka vie ajatuksesi pois joulun tehtävälistasta.

  • Ota kylpy

Miten voisimme tehdä hemmotteluvinkkejä ilman kylpyä?

Joten, vietä hieman omaa aikaa tänä vuonna. Lupaamme sinun olevan iloinen sen tekemisestä, kun jouluaamuna kaaos iskee.