Lomakohennukset

Lomasesonkien lähestyessä naiset ympäri maata valmistautuvat pakomatkaan arjesta rentouttavan auringon alle. Pitkien rantalomapäivien häämöttäessä mielessäsi, sinulla saattaa olla suuri määrä hoidettavia asioita ennen lähtöäsi. Mitä vaatteita ottaa mukaan? Tarvitseeko uusia hankintoja tehdä? Mitä kauneudenhoitotuotteita tarvitset mukaasi täydellisen loma-lookin saavuttamiseksi?

Tarvitset ensinnäkin perustarvikkeita, kuten mekkoja, kenkiä (korollisia tietenkin), suihkugeelin ja shampoon. Myöskään aurinkorasvaa, deodoranttia, hammastahnaa ja meikkejä ei sovi unohtaa… Mutta mahtavatko karvojenpoiston rutiinisi pysyä ajan tasalla ollessasi lomamatkalla?

Voit vahata jalkasi ennen lähtöäsi varmistaaksesi, että karvasi eivät kasva takaisin pariin viikkoon, jolloin voit nauttia mielenrauhasta rentouttavana loma-aikanasi. Mutta entä alueet, joita on vaikeampi pitää karvattomina? Saatat esimerkiksi valmistautua matkaan poistamalla bikinialueesi karvoituksen ennen lähtöäsi, mutta kannattaa silti varautua noloon tilanteeseen, jos olet vaikka missannut jonkin kohdan vahingossa. Et halua löytää paria hajanaista karvaa bikineihin pukeutuessasi. Taataksesi iloisen ja itsevarman tunteen ulkonäöstäsi, kannattaa pakata matkalaukkuun helposti mukana kannettava Veetin Sensitive Precision™ Beauty Stylernolojen tilanteiden varalle.

Kun huomaat karvoitusta ei-halutulla alueella, on helppokäyttöisen trimmerin avulla yksinkertaista päästä siitä eroon. Koe hellä, tarkka ja nopea karvanpoisto trimmerin liukuessa pehmeästi ihoasi pitkin ilman pelkoa haavereista, koska terät eivät edes suoraan koske ihoosi. Jos haluat sheivata ihosi täysin sileäksi, käytä bikinitrimmerin päätä tarkkaan ajoon ilman terän rajoittimia (leikkaa karvat jopa 0.5mm pituisiksi). Jos haluat vain trimmata karvat tasapituisiksi, käytä terän kärkeen liitettävää rajoitinta. Kun olet valmis ja bikinilinjasi ovat täysin karvattomat, puhdista laitteen terät karvoista käyttäen puhdistusharjaa ja pistä laite takaisin sille tarkoitettuun, helposti mukana kulkevaan laukkuun.

Bikinirajojen karvanpoiston lisäksi sähköistä trimmeriä voidaan käyttää myös kulmakarvojen trimmaamiseen, koska paketissa on kaksi erilaista terää ja kaksi erilaista teränrajoitinta (suurempi terä on bikinialueelle, jaloille ja kainaloille – pienempi kynäterä on kulmakarvoille). Vaihda terä kulmakarvoille suunniteltuun, liitä terän päälle sille suunniteltu teränrajoitin ja valitse minkä pituiseksi haluat karvasi trimmata – teränrajoittimessa on kaksi puolta, joista toinen leikkaa karvat 2mm pituuteen ja toinen 4mm pituuteen. Leikkaa trimmerillä tasaisesti koko kulmakarvojen alueelta saadaksesi tasapituiset leikkaustulokset. Ei-halutut karvat puolestaan voit poistaa samalla tavalla kuin bikinialueelta, eli käyttämällä trimmeriä ilman teränrajoitinta.

Niinkin käteväksi laitteeksi tämä Beaty Styler trimmeri ei vie juuri ollenkaan tilaa pesupussistasi, joten ilman sitä ei kannata lähteä minnekään. Muista kuitenkin ottaa mukaan myös aurinkorasva.

Lue lisää täältä.

 

*Disclaimer: Cuts hair to 0.5mm in length