Miksi valita vaha höylän sijaan?

Miksi valita vaha höylän sijaan?

On todennäköistä, että olet käyttänyt höylää koko elämäsi ja tämä on saattanut tuntua parhaalta vaihtoehdolta sinulle tuolloin, mutta sille on olemassa muitakin vaihtoehtoja. Vaikka vahaus voi kestää hieman kauemmin, se täytyy tehdä harvemmin, jolloin säästät aikaa pitkällä aikavälillä. Tutustumme käytännön syihin, miksi vahaus saattaisi olla parempi valinta sinulle.

  • Vahatut ihokarvat kasvavat takaisin pehmeämpinä (kuin höylätyt)
  • Tämä johtuu siitä, että vaha poistaa karvat juurineen, eikä vain leikkaa niitä pois, jolloin ne kasvavat takaisin kovina ja teräväreunaisina, kuten höylätessä. Ihokarvojen terävät reunat aiheuttavat karhean tunteen iholla nopeasti höyläämisen jälkeen, jonka voit välttää käyttämällä vahaa.

 

  • Sisäänpäin kasvaneet ihokarvat
  • Tätä voi tapahtua kaikenlaisesta karvanpoistosta, mutta se on yleisintä höyläämisessä. Ihokarvojen terävät päät jäävät ihon alle sen sijaan, että ne kasvaisivat ulos. Se voi näkyä tummina pisteinä ihon alla ja pahimmillaan ilmetä ihottumana, jättäen punaisia laikkuja ihoon.

 

  • Vahatut ihokarvat kasvavat takaisin ohuempina
  • On vanha uskomus, että vahaus voi saada ihokarvat kasvamaan takaisin paksumpina, joka ei kuitenkaan ole totta. Jos se olisi, näkisimme paljon enemmän miehiä salongeissa vahaamassa päälakeaan! Syynä tähän myyttiin voi olla se, että koska vahaus vetää pois hyvin lyhyitäkin karvoja, niin muutaman vahauskerran jälkeen kaikki karvat kasvavat samaa tahtia. Tämä on hyvä asia, koska sen avulla saat kaikki karvat pois joka kerta! Tosiasia on, että ihokarvojen vetäminen juurineen voi heikentää niitä, mikä tarkoittaa sitä, että karvat kasvavat takaisin ohuempina.

Paras menetelmä karvanpoistoon on aina se, joka sopii sinulle parhaiten. Jokainen vartalo reagoi hieman eri tavoin eri menetelmiin, joten kokeile erilaisia keinoja, mieti niiden hyviä ja huonoja puolia ennen, kuin valitset minkään niistä. Tutustu myös Veet-tuotteisiin saadaksesi paremman käsityksen siitä, mitä vaihtoehtoja sinulla on. Kauniit ja sileät jalat ovat käsiesi ulottuvilla.