Mitä ihokarvanpoistovoiteet ovat?

Voide, joka vain poistaa ihokarvat ilman tarkkuutta vaativaa sheivausta, tai vahausta, jonka aikana joudut purra hammasta, voi tuntua liian hyvältä ollakseen totta. Tiede voiteen taustalla on kuitenkin pitkään hiottua ja ihokarvanpoistovoiteet tarjoavat nopean, kätevän ja turvallisen tavan ihokarvojen poistamiseen kotona.

Ihokarvanpoistovoiteet toimivat siten, että ne hajottavat keratiinin, hiusten proteiinien, rakennetta. Se ohentaa ja liottaa tehokkaasti ihokarvoja siihen pisteeseen, että ne ovat tarpeeksi heikkoja ja lähtevät voiteen mukana, kun se pyyhitään pois. Voiteet sisältävät tyypillisesti useita emäksisiä kemikaaleja, jotka on kehitetty hajottamaan näitä proteiineja, mutta ovat myös turvallisia iholle. Kaikilla ihoilla on tietenkin eri herkkyydet, joten on tärkeää löytää juuri oikea sinulle ja testata sitä ensin pienille ihonalueelle ennen, kuin yrität poistaa ihokarvoja laajemmalta alueelta.

Käyttämällä ihokarvanpoistovoiteita sheivauksen sijaan tarjoaa useita etuja.

 

Pidempään ilman sänkeä

Ihokarvanpoistovoiteet liottavat ihokarvat juuri ihon pinnan alta, toisin kuin sheivaus, joka leikkaa ihokarvat ihon pinnalta. Tämä tarkoittaa sitä, että olla ilman sänkeä jopa neljä päivää.

 

Pehmeämmät ja hennommat ihokarvat

Sheivattaessa terä leikkaa ihokarvojen läpi, mikä tarkoittaa sitä, että niiden päät jäävät teräviksi. Ihokarvanpoistovoidetta käytettäessä jäljelle jääneissä ihokarvoissa on kartiomainen pää, joka tuntuu pehmeämmältä. Ajan mittaan saatat jopa huomata, että ihokarvat ovat todella kasvaneet takaisin hennompina, kuin ne ennen olivat, vaikkakaan ei tietenkään aivan yhtä hentoina, kuin ne olisivat vahauksen jälkeen, mutta tämäkin olisi varmasti merkittävä parannus!

 

Nopea ja kivuton

Tämä on ehkä kaikkein ilmeisin ja tärkein ihokarvanpoistovoiteiden hyöty. Se on hyvin helppo prosessi, joka voidaan tehdä suihkussa tai juuri ennen sitä, ja se vaatii vain vähän vaivaa. Koska et ole tekemisissä terien kanssa, kivun riski on täysin minimoitu ja terän aiheuttamat lovet ihossa voidaan unohtaa.

 

Joten jos etsit keinoa, jonka avulla voit olla vapaa sängestä, hennommat ihokarvat ja tehdä sen mahdollisimman vaivattomasti ja kivuttomasti, laita höylä sivuun ja kokeile sen sijaan ihokarvanpoistovoidetta, nähdäksesi hyödyt itse.