Mitä meikkilaukkusi sisältää?

Hyvä meikkilaukku voi olla korvaamaton voimavara kylpyhuoneessasi, peilipöydälläsi, tai jopa vain käsilaukussasi. Kauneudenhoitoon sisältyy lukemattomia tarvikkeita päästä varpaisiin. Jos mietit välttämättömiä tuotteita, tässä on muutamia vinkkejä siihen, mitä se voisi sisältää, ja miten valita meikkilaukku, joka voi olla kauneuskaverisi läpi elämän!

Muoto ja käytettävyys

Etsitpä aarreaittaa kauneudenhoitotuotteillesi tai matkakokoista kumppania, on olemassa muutamia käteviä tapoja valita oikea meikkilaukku. Meikit ja voiteet voivat joskus jättää jälkiä ja jäämiä ajan mittaan, joten se on hyvä löytää pussi, joka on helppo puhdistaa. Pyyhittävät kankaat, kuten öljykangas voi olla hyvä vaihtoehto ja se on myös vedenkestävä. Eri lokerot ovat myös plussaa, auttaen sinua pitämään järjestystä yllä. On myös hyvä idea yrittää löytää meikkilaukku, jossa on tukeva kahva ja jota on helppo kuljettaa - et koskaan tiedä milloin sinun täytyy rynnätä ovesta ulos meikkilaukku perässäsi. Viimeiseksi, laukku, jossa on peili voi olla hengenpelastaja, kun olet liikkeellä.

Meikkaa mielesi

Erillinen lokero meikeille voi olla erittäin hyödyllinen. Välttämättömiin tuotteisiin voisi sisältyä meikkivoide, puuteri, huulivoide ja ripsiväri. Meikinpoistolaput voivat olla suuri lisäys, jos haluat olla meikitön ennen kauneusuniasi.

Kynnet, Kynnet, Kynnet!

Olipa sinulla voimakkaat ja värikkäitä tarttumakynnet, tai haluat yksinkertaisesti pitää kyntesi leikattuina ja siisteinä, on olemassa useita välttämättömiä asioita kynsille, joita voi olla hyvä pitää valmiina. Yksinkertainen kynsileikkuri, viila ja kiillotin on hyvä paikka aloittaa. Voit myös pitää paria suosikki väriäsi ja jotain päällyslakkaa käsilläsi. Saadaksesi kaiken kattavan laukun, voit lisätä myös pullon kynsilakanpoistoainetta ja vanupuikkoja. Muista kuitenkin pitää kaikki voimakkaita kemikaaleja sisältävät tuotteet erillään meikeistä ja kasvoille tarkoitetuista tuotteista.

Välttämättömyydet ihokarvoille

Jos haluat pitää meikkilaukkusi valmiina viime hetken muutoksiin, on hyvä idea pitää siellä joitakin ihokarvanpoistotuotteita. Kylmävahaliuskat voivat olla loistava lisä mukana kulkevaan meikkilaukkuun, koska ne ovat pieniä ja tasaisia, eivät sisällä mitään nesteitä (loistavia käsimatkatavaroihin), ja ovat suhteellisen kevyitä muihin kosmetiikka tuotteisiin verrattuna. Veet kylmävahaliuskoja voidaan käyttää jopa bikinirajaan, joten voisit olla valmis rannalle muutama minuutti hotelliin kirjautumisen jälkeen. Jotta saisit myös hieman hellyyttä, niiden mukana tulee jälkihoitopyyhkeitä, jotka rauhoittavat sileää ihoa. Hoida pinsettien avulla kulmakarvasi ja yksittäiset ihokarvat, ja olet valmis liikkumaan!

Harjojen harjaaminen

Hyvillä meikkiharjoilla on tärkeä osa jokaisessa meikkilaukussa. Joissain meikkilaukuissa on jopa yksittäiset kotelot kullekin harjalle. Harjat on tärkeää suojata hygieniasyistä kaikilta jäämiltä, joita meikkilaukkuun voi kerääntyä. Tutki meikkiharjat säännöllisesti kertymien varalta. Saatat joutua korvaamaan niitä kohtuullisen usein tai pestä ne miedolla shampoolla ja haalealla vedellä. [1] Voit myös tehdä samanlaisen puhdistuksen hiusharjallesi, estääksesi bakteereja asettumasta siihen. [2]

Jotain pientä ihollesi

Kun kauneudenhoitovinkkejä on paljon, on tärkeää myös pitää ihosi onnellisena ja terveenä. Meikki voi joskus tukkia ihohuokosia[3] ja liiallinen pesu voi poistaa ihon eteerisiä öljyjä ja mineraaleja. [4] Hyvälaatuinen kosteusvoide kosteuttaa ihoa meikin poistamisen jälkeen. Se voi myös tasoittaa punoitusta, jota saattaa esiintyä vahauksen jälkeen antaen sinulle sileän lopputuloksen.

Siinäpä se; kourallinen olennaisia tuotteita, jotka muodostavat hyvän meikkilaukun. Jokaisella on tietenkin omat takuutuotteensa, kun kyse on kauneudesta. Puuttuuko meikkilaukustasi jotain? Lisäisitkö ylläolevasta luettelosta jotain?[1] http://www.somewhatsimple.com/myheartistry-teaches-proper-makeup-brush-hygiene/

[2] http://www.wikihow.com/Clean-Hairbrushes-and-Combs

[3] http://health.howstuffworks.com/skin-care/beauty/skin-and-makeup/makeup-affect-your-skin.htm

[4] http://beauty.about.com/od/skinflaws/qt/overcleanse.htm