Mitä tehdä ihokarvoille kasvoissa?

Mitä tehdä ihokarvoille kasvoissa?

Ihmiskeho on monimutkainen kone, joka on juuttunut uskomattoman monimutkaiseen tasapainoiluun lukemattomien kehoa ylläpitävien kemikaalien ja hormonien kanssa, jotka ylläpitävät kehon tasapainoa. Jos ne eivät jostain syystä tasapainota toisiaan, voi yksi haittavaikutus olla ei-toivotut ihokarvat kehossa ja kasvoissa. Tämä voi vaikuttaa sinuun jo syntymästä, murrosiän jälkeen tai missä tahansa iässä elimistön muutosten vuoksi. Jos ihokarvat ovat erityisen vaaleita ja hentoja, ne voi joskus jättää huomiotta, mutta yleensä ne ovat tummempia ja karkeampia, kuin hiuksesi. Kasvoissa on kaksi aluetta, joihin tämä vaikuttaa; silmien yläpuolella ja suun ympärillä. On olemassa hyvin yksinkertaisia keinoja, joiden avulla voit minimoida ne sinulle sopivimmalla menetelmällä. Tärkeintä on muistaa, ettet koskaan käytä höylää kasvoihisi, koska karvat kasvavat takaisin karkeampana ja helpommin huomattavana. Miehelle se voi sopia, sinulle ei niinkään.

 

Suun ympärillä: Ylähuuli

Jokaisella naisella on ihokarvoja ylähuulensa yllä, mutta joillain ne ovat paksumpia ja tummempia, kuin toisilla. Niihin on hyvä käyttää Veet Kylmävahaliuskoja kasvoille. Testaa niitä ensin pienelle ihoalueelle, kuten jalkoihin, varmistaaksesi, että tuote sopii ihollesi. Levitä liuska ylähuulelle ja vedä se pois käyttämällä erityistä Easy Grip ™ kaistaletta saadaksesi kauniit huulet jopa neljäksi viikoksi. Jos et halua käyttää vahaa, vaihtoehtona voisi olla valkaisu. Valkaistut karvat sulautuvat ihon sävyihin, eli ne katoavat lähes kokonaan, vaikkakaan se ei välttämättä toimi tummempien ihonsävyjen kanssa.

 

Suun ympärillä: Leuka

Näitä karvoja on yleensä vähän ja harvassa, joten paras tekniikka olisi nyppiä ne pinseteillä tai käyttää jälleen kylmävahaliuskoja. Siinä ei saisi kestää liian kauaa, eikä se saisi olla liian kivuliasta! Karvojen poistaminen juuresta tarkoittaa sitä, että niillä kestää kauan kasvaa takaisin, yleensä jopa neljä viikkoa ja vahaliuskojen avulla voit saada sileän ihon vain yhdellä vedolla!

 

Silmien ympärys: Kulmakarvat

Monet naiset tappaisivat saadakseen paksut ja tummat kulmakarvat kuten Leslie Caronilla tai Audrey Hepburnilla (vaikka hänen kulmansa olivat lähes kokonaan piirretyt!) Niille, joilla sellaiset on, ne ovat siunaus, mutta myös kirous. Paksut ja tummat kulmakarvat tarvitsevat hoitoa, jotta ne näyttäisivät samalta, kuin Pariisin lumoissa elokuvassa Ihmissusi Lontoossa elokuvan sijaan. Paras tapa pitää ne muodossaan on käyttää Veet Täsmävahaa, jolla voit varmistaa, että saat suorat ja tasaiset linjat, jotka haluat.Silmien ympärys: Yhteen kasvaneet kulmakarvat

Riippuen siitä, kuinka monta karvaa sinulla on tällä alueella, vahaus tai pinsetit voivat olla parhaat vaihtoehdot. Tärkeintä on, ettet käytä höylää! Höyläys voi jättää epäluonnollisen suoria kulmia kulmakarvoihin ja sängen jo muutaman päivän kuluessa.

Jos sinusta tuntuu, että ihokarvat kasvoissasi ja kehossasi ovat paljon keskimääräistä paksumpia, voi olla hyödyllistä käydä lääkärissä, koska se voi joskus olla oire jostain vakavammasta asiasta. Tämä on erityisen tärkeää silloin, jos muutos on tullut yhtäkkiä, eikä siihen liittynyt mitään muuta, joka voisi vaikuttaa hormoneihin, kuten murrosikä, raskaus tai vaihdevuodet.


Joten seuraa vihjeitämme, äläkä anna kasvoissa olevien ihokarvojen estää sinua tekemästä kaikkea, mitä haluat. Veet tuotesivulta löydät ratkaisun kaikkiin ihokarvan poistoon liittyviin tilanteisiin.