Miten poistaa ihokarvat bikinirajasta oikeaoppisesti?

Miten poistaa ihokarvat bikinirajasta oikeaoppisesti?

Vuonna 1946 Louis Réard paljasti "Bikinit", kaksiosaisen uimapuvun, joka järkytti siksi, koska sen käyttäjältä näkyi napa! Nämä neljä kolmion muotoista kangaspalaa (yhteensä vain 30cm²!), jotka nimettiin Tyynenmeren atollin mukaan, jossa Yhdysvallat testasivat atomipommeja, levisivät maailmalle vastustuksesta huolimatta.

Tarve poistaa ihokarvoja näiltä äskettäin paljastuneilta alueilta edellytti uutta termiä: "bikinirajaa", ja jotain uutta, jota naisten täytyy miettiä!

Onneksi huoliteltu bikiniraja ilman ihokarvoja on mahdollista saada ilman sen suurempaa hässäkkää, kiitos uusien karvanpoistovoiteiden ja -vahojen. Tutustumme näihin menetelmiin, jotta karvojen poisto olisi niin nopeaa, helppoa ja kivutonta, kuin mahdollista.

 

Vaha

Vahaus on hyvä vaihtoehto, koska karvat poistuvat juurineen, mikä tarkoittaa, että ihosi on sileä jopa neljä viikkoa. Ajan saatossa ne myös kasvavat takaisin pehmeämpinä ja hienompina, joka tarkoittaa suurempaa mukavuutta sinulle. On kahdenlaisia hoitoja, joita suosittelemme; kylmä- ja kuumavaha. Kylmävahaliuskat ovat täydellisiä, jos haluat tuloksia nopeasti. Vaha ja sopivan kokoinen kaistale, jolla vedät vahan irti, tulevat samassa paketissa ja sinun täytyy ainoastaan lämmittää liuskoja hieman käsissäsi, asettaa haluamallesi alueelle ja vetää se pois. Ne voidaan myös leikata kehon ääriviivoille sopivaksi viimeistellyn lopputuloksen varmistamiseksi. Suuremmille alueille toimii parhaiten Easy Wax Roll On, joka lämmittää vahan, toimii täsmällisesti erityisesti bikinialueelle suunnitellun levityspään ansiosta ja takaa salonkilaatuisia tuloksia kotona. Lisäät vain vahan, vedät sen liuskojen avulla irti ja olet valmis bikineihin.

Voiteet

Karvanpoistovoiteet ovat nopeita ja käteviä, vaikuttaen niinkin vähän, kuin kolme minuuttia. Se hajottaa ihokarvan juuren ihon alla, jättäen todella pehmeän ja sileän ihon, joka kestää kaksi kertaa pidempään kuin höylätty iho. Voiteita on eri muodoissa, kuten tuubissa oleva klassinen Veet ihokarvanpoistovoide, jota voit laittaa haluamallesi alueelle ja jättää sen vaikuttamaan. Muutaman minuutin kuluttua kaavi pieni määrä pois nähdäksesi, irtoavatko ihokarvat sen kanssa. Jos ne eivät irtoa, tee sama minuutin välein tai niin kauan, kunnes kaikki ihokarvat ovat irronneet. Älä kuitenkaan ylitä ohjeissa ilmoitettua aikaa. Jos löydät voiteen jäljiltä yhden tai kaksi itsepäistä karvaa, jotka ovat kimmoisia, voit nyppiä ne täydellisen tuloksen saamiseksi.

 

Höyläys

Tietenkin on aina myös se kammottava mahdollisuus, eli höylääminen. Sen ei koskaan tulisi olla ensimmäinen vaihtoehto, koska se voi jättää ihon sisään kasvavia karvoja ja mustia pisteitä, jolloin kokonaisuudesta on vaikeaa saada siistiä - ja kaikki tämä ennen kuin kutinaa on edes mainittu! Kuitenkin kaikki tiedämme sen, että joskus meillä ei ole muuta vaihtoehtoa...

 

Mitä tahansa karvanpoistomenetelmää käytätkään, on suositeltavaa, että testaat sitä ensin pienelle alueelle, jotta tiedät sopiiko se ihollesi. Kun olet poistanut ihokarvat bikinirajasta, suosittelemme välttämään hajustettuja saippuoita ja kosteusvoiteita seuraavan vuorokauden ajan. Myös tiukkoja vaatteita kannattaa välttää, jotta iho ei ärsyyntyisi. Kuori ihosi vuorokautta ennen vahausta, pese se juuri ennen hoitoa lämpimällä vedellä ja kuivaa huolellisesti, jotta saisit parhaan mahdollisen tuloksen. Tämän avulla koko prosessi on paljon helpompi ja tehokkaampi. Lisäksi se varmistaa kauniin ja rannalle valmiin lopputuloksen.