Mitkä ovat eri bikinivaha tyylit?

Kesän ollessa aina nurkan takana (ainakin mielissämme!) on aina mietittävä eri uimapukuja ja bikineitä – ja sitä, mitä käyttää niiden alla. Valitsemasi tyyli riippuu täysin henkilökohtaisesta mieltymyksestäsi ja erilaiset tyylit sopivat eri ihmisille, mutta olemme koonneet tämän kätevän oppaan auttaaksemme sinua tulkitsemaan kauneussalonkien valikoimaa ja antaaksemme sinulle joitakin ideoita tyyleistä, joita voit kokeilla kotona Veetin avulla!

 

 Bikini

Bikini

 

Tavallinen bikinivahaus, jossa yksinkertaisesti poistetaan kaikki ihokarvat, jotka voitaisiin nähdä, kun käytät bikineitä – reisien yläosasta ja aivan bikinilinjaa mukaille, mutta myös sen yläpuolelta, ettei vyötärölinjan alta näy mitään.

 

 

 

 

 Extended Bikini

Laajennettu Bikini

 

Tässä poistetaan kaikki ihokarvat, jotka tavallisessa bikinivahauksessakin, mutta se rajataan syvemmälle jalkojen ympärille, ja voidaan muotoilla enemmän kolmion muotoiseksi poistamalla enemmän ihokarvoja yläpuolelta. Tämä on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat pitää ihokarvoja bikinialueellaan, mutta haluavat sen myös olevan siisti.

 

 

 

 

 

 French Wax

Ranskalainen vahaus

 

Tässä poistetaan kaikki ihokarvat edestä, mukaan lukien intiimimmät alueet, jolloin jäljelle jää vain "kiitorata". Tämä vahaus ei koske takana olevia alueita, joten se on täydellinen niille, jotka haluavat olla sileitä edestä, poistamatta mitään ihokarvoja sen takaa.

 

 

 

 

 

 Brazilian Wax

Brasilialainen

 

Tämä on hyvin samankaltainen kuin ranskalainen vahaus siinä, että se poistaa suurimman osan ihokarvoista edestä, jättäen pienen kaistaleen tai kolmion, mutta tässä kaikki ihokarvat poistetaan myös takaapäin. Tämä on täydellinen tyyli stringibikineille, koska ihokarvoja ei näy mistään suunnasta.

 

 

 

 

 Hollywood

Hollywood

Tämän pidemmälle et bikinivahauksessa voi mennä, ja se kannattaa valita, jos et halua ihokarvoja intiimialueellesi, sillä siinä poistetaan kaikki edestä ja takaa.

 

 

 

 

 


Bikinivahaus kotona

Vaikka tyylit, kuten Brasilialainen ja Hollywood tulisi jättää ammattilaisille, sillä niissä käsitellään hyvin herkkiä alueita, voidaan muita tyylejä saavuttaa hyvin tuloksin myös kotona. Veet kylmävahaliuskat bikinirajoille ovat täydellinen alueen siistimiseen, koska vaha ja liuskat tulevat samassa paketissa. Kun olet lämmittänyt vahaliuskoja käsissäsi, laita se haluamallesi alueelle ja vedä liuska pois, jolloin se poistaa myös ihokarvat. Liuskat voidaan leikata kehon muodoille sopiviksi, joten voit saada täydellisen viimeistelyn bikinirajallesi.

Merkittävämpään ihokarvojen poistoon toimii Veet EasyWax, joka sekä lämmittää, että annostele vahan sinulle käyttäen erityistä asetinta bikinirajalle. Lämminvaha on hyvä vaihtoehto, koska lämpö avaa ihohuokosia, jolloin ihokarvat voidaan poistaa nopeasti ja siististi - jolloin koko prosessista tulee helpompaa ja hieman mukavampaa. Voit annostella vahaa tarkasti alueille, joilta haluat poistaa ihokarvat, ja käyttää sen jälkeen kangasliuskoja vahan ja ihokarvojen poistamiseen, jolloin olet valmiina kesään (vaikka se tuntuisikin kaukaiselta asialta!).