Myytit

MYYTTI: Höylääminen on tehokkain tapa poistaa karvat

Karvat kasvavat takaisin muutamassa päivässä höyläämisen jälkeen, mutta Veetillä voit saada sileän ihon jopa neljäksi viikoksi.

MYYTTI: Karvanpoistovoiteita ei voi käyttää bikinirajaan

Voit käyttää Veet karvanpoistovoiteita myös bikinirajaan, mutta vältä kosketusta intiimeihin alueihin. Voiteen levittäminen liian lähelle genitaalialuetta voi aiheuttaa haitallisen reaktion.

MYYTTI: Iho tulee kuoria samana päivänä kun poistat karvat

Saadaksesi parhaat tulokset karvanpoistossa kuori iho 24 tuntia ennen kuin Veetin tuotteita. Tämä voi edesauttaa silkinpehmeää tunnetta.

MYYTTI: Mitä useammin poistat ihokarvat, sitä paksumpia niistä tulee

Säännöllinen ja toistuva vahaus tekee karvoista itse asiassa ohuempia ajan myötä ja voiteemme eivät vaikuta paksuuteen laisinkaan. Veetillä voit nauttia pitkäkestoisemmasta sileydestä ja olla luottavainen siihen, että kun karvat kasvavat takaisin - ne eivät ole paksumpia.

MYYTTI: Herkän ihon omaavat eivät voi käyttää Veetin tuotteita

Voit käyttää Veetiä vaikka sinulla olisi herkkä iho. Mikäli sinulla on herkkä tai normaali iho, on aina suositeltavaa kokeilla tuotteen vaikutusta aluksi pienelle osalle ihoa. Seuraa aina pakkauksen ohjeita.

MYYTTI: Tulisiko minun käyttää alkoholipohjaisia tuotteita kun poistan karvoja?

Välttääksesi ihon ärtymisen - älä koskaan käytä alkoholipohjaisia tuotteita ennen, aikana tai jälkeen ihokarvojen poiston. Poista kaikki ylimääräinen vaha Veet Perfect Finish Wipe:llä ja voit astua ulos itsevarmana.

MYYTTI: Kuumat suihkut ovat hyväksi iholle

Pitkät, kuumat suihkut voivat kuivattaa ihoasi. Pyri ottamaan lyhyempiä suihkuja lämpimällä tai haalealla vedellä. Näin olet ystävällisempi ihollesi ja ympäristölle!

MYYTTI: Pilvisellä säällä ei tarvitse käyttää aurinkovoidetta

Ultraviolettisäteet voivat aiheuttaa ihon ennenaikaista vanhenemista, joten suojautuminen UV-säteiltä jopa pilvisenä päivänä on välttämätöntä. Tee siitä osa päivittäisiä rutiinejasi!

MYYTTI: On hankalaa ylläpitää karvatonta ihoa

Ihon hoitaminen ja sileänä pitäminen on helpompaa kuin luulet. Veetillä pidät ihon sileänä jopa neljän viikon ajan sekä Veet vahoilla ihokarvankasvu vähenee ja tulee ohuemmaksi. Olemme täällä auttamassa sinua löytämään sinun elämäntyyliisi sopivat tuotteet. Kokeile "Löydä oma Veet" -hakua!

MYYTTI: Kuumaa vahaa ei voi poistaa vedellä 

Veet Oriental Hot Wax voidaan helposti poistaa käyttämällä vain vettä. Muihin Veet tuotteisiin voit käyttää Perfect Finish Wipe:ä poistaaksesi ylijäämät.

MYYTTI: Kuka tahansa voi käyttää vahatuotteita

Vahaus ei ole suositeltavaa vanhemmalle väestölle tai diabeetikoille. Voimme kuitenkin suositella Veet karvanpoistovoiteita myös heille sekä raskaana oleville naisille. Katso varoitukset ja ohjeet tuotteen pakkauksesta.

MYYTTI: Karvapoistovoiteet ja höylät toimivat samalla tavalla

Saavutat sileämmän ja pehmeämmän ihon Veetin karvanpoistovoiteilla. Karvat poistetaan juuri ihon pinnan alapuolelta ja ne kasvavat takaisin pyöristetyllä päällä - saaden ihon tuntumaan pehmeämmältä. Höylillä toisaalta karvat leikataan ihon pinnan yläpuolelta, joka jättää terävän leikkauspinnan, josta johtuen iho tuntuu karkealta.

MYYTTI: Karvat kasvavat takaisin yhtä nopeasti käyttämällä voiteita tai höyläämällä

Veet voiteet toimivat lähes karvan juureen asti, jonka ansiosta tulokset kestävät jopa kaksi kertaa pidempään kuin höyläämällä. Saat siis kauniimman, sileämmän ja pehmeämmän ihon pitempään kuin käyttämällä höylää.

MYYTTI: Minun täytyy heittää pois liuskat käytettyäni Veet Oriental Wax:ia tai Easy Wax:ia

Ei ollenkaan! Ne voidaan käyttää uudelleen vedellä pesemisen jälkeen. Annat niiden vain kuivua ensin.

MYYTTI: Vahausten välissä pitäisi odottaa ainakin kuukausi

Veet vahaliuskat on suunniteltu poistamaan jopa 1,5mm pituiset karvat - se on kuin rantahiekkaa sinulle ja minulle. Sinun ei siis tarvitse odottaa kuukautta ennen kuin voit vahata uudelleen. Pidät siis ihosi jatkuvasti sileänä!