Oikean muodon valitseminen kulmakarvoihisi

Kulmakarvat ovat yksi vartalomme tärkeimmistä osista, sillä ne ovat olennainen tunteiden ilmaisussa ja ne tekevät sinusta sen, kuka olet. Voi olla vaikea tietää, mikä muoto sopisi kasvoillesi, mutta olipa sinulla paksut ja tuuheat tai pienet ja siistit kulmakarvat muotoiltavina, voit varmistaa, että ne sopivat täydellisesti kasvoihisi. Olemme valinneet viisi eri kasvojen muotoa ja parhaat tavat täydentää niitä huolitelluilla kulmakarvoilla. Listasimme myös muutamia kuuluisia idoleita jokaiselle kasvonmuodolle, joita voit käyttää esimerkkeinä, sekä joitakin ohjeita siitä, miten saat irti täyden potentiaalin kulmakarvoistasi Veetin avulla.

 

 

 Long Eyebrows

Pitkä

 

Pitkä kasvojen muoto säteilee eleganssia. Kun muotoilet kulmakarvat sopimaan tähän muotoon, tavoitteena on välttää niiden näyttävän pidemmältä, kuin ne ovat. Tämä voidaan saavuttaa paksuilla, tasaisilla ja suorilla kulmakarvoilla. Nämä erottavat kasvon osia, ja estävät katsojan silmää vaeltamasta ylös alas.

 

Idolit

 

Jennifer Connelly
Dovima
Jessica Brown Findlay

 Square Eyebrows

Neliö


Kulmikas leuka on silmiinpistävä piirre, joka muistuttaa klassista Hollywood kauneutta. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että koska sen vahva ulkomuoto voi joskus vetää huomiota itseensä. Tasapainota sitä joko paksuilla ja vahvoilla kulmakarvoilla tai pehmennä sitä kevyillä kurveilla.

 

Idolit

 

Keira Knightley
Marilyn Monroe
Sophia Loren

 Oval Round Eyebrows

Ovaali/Pyöreä

 

Tämä kasvojen muoto koostuu pehmeistä muodoista, ja voi siten usein näyttää erittäin aistilliselta. Tämän vuoksi se oli usein idealisoitu klassisissa maalauksissa. Ihanteellinen kulmakarvojen muoto on pehmeä kulma kaarella, joka tuo kontrastia ja täydentää kurveja.

 

Idolit

 

Lily Collins
Megan Fox
Maria Callas

 Heart Eyebrows

Sydän

 

Tätä kasvojen muotoa on usein pidetty söpöimpänä, mutta kaunottaret, kuten Grace Kelly, ovat osoittaneet, että tämä voi myös olla yhtä häikäisevä, kuin mikä tahansa muukin muoto. Paksu matala kaari kulmakarvoissa tuo kontrastia leuan muodolle ja pehmentää sen vaikutusta.

 

Idolit

 

Halle Berry
Carey Mulligan
Grace Kelly

 Diamond Eyebrows

Timantti

Timantin muotiset kasvot voivat usein antaa omistajalleen eksoottinen tuulahduksen ja se on ollut joillain häikäisevimmillä kaunottarilla historiassa. Muotonsa takia kulmakarvat ovat pään leveimmällä kohdalla, jota voidaan erottaa pehmeillä kaarilla ylös ja alas, joka myös pehmentää kulmia.

 

Idolit

Emma Watson
Lauren Bacall
Jessica Alba


Miten saat haluamasi kulmakarvat?

 

On monia tapoja kulmakarvojen kesyttämiseen, jotka sopivat henkilöille kaikenlaisilla budjeteilla ja kipukynnyksillä! Kätevin vaihtoehto kasvojen ihokarvojen poistoon kotona, ilman vaivaa ja helpoimmalla ylläpidolla, on käyttää vahaa, kuten Veet Precision vahaa. Tätä voidaan laittaa varovasti alueelle ja varmistaa se, että vain halutut ihokarvat poistuvat, ja vain yhdellä vedolla olet lähempänä täydellisiä kulmakarvoja, jotka haluat!