Opas Veet SpaWaxin käyttöön

Olet ehkä kehittänyt kauneushoidot kotonasi taiteeksi, luoden tyyssijan rentoutumiselle omaan kylpyhuoneeseesi, mutta jotakin puuttuu. Sinulla saattaa olla kynttilöitä, musiikkia ja täydellinen lämpötila vedelle, mutta niin helppoja ja tehokkaita kuin vahaliuskat ovatkin, ne eivät ole aivan sama asia, kuin saada täysihoito kuumalla vahalla.

Kuumavahaus kotona

Niille, joille vahaliuskat eivät sovellu, tai niille, jotka haluavat vain päivittää kokemuksensa ihokarvanpoistosta kotona, olemme luoneet SpaWaxin. Se on suunniteltu käytettäväksi sitä varten suunnitellun helposti levittyvän vahan kanssa, jonka SpaWax sulattaa, lämmittää ja pitää täydellisessä lämpötilassa sinulle, jolloin sinulla ei ole ongelmia salonkilaatuisten tulosten saavuttamisessa mukavasti omassa kodissasi!

Miten SpaWaxia käytetään

Käyttääksesi sitä, sinun tarvitsee vain lisätä vaha laitteeseen, sulkea kansi ja käynnistää se. Odota, että vaha sulaa (joka kestää noin 30 minuuttia neljällä vahakiekolla) ja sekoita tarvittaessa, kunnes se on nestemäisessä muodossa. Laita sitä halutulle alueelle lastalla ja odota, että se on kosketuskuiva. Vaha kiinteytyy joustavaksi liuskoiksi - jolloin kangasliuskoja ei tarvita - ja sinun täytyy vain poistaa sen yhtenäisellä liikkeellä, jolloin ihokarvat (jopa niinkin lyhyet, kuin 2 mm!) lähtevät sen kanssa. Tämän avulla voit poistaa ihokarvat jaloista, kainaloista ja bikinirajaltasi ja mikä parasta, sinun ei edes tarvitse huolehtia puhdistuksesta laitteen sisällä, sillä jäljelle jäävä vaha sulaa seuraavalla kerralla, kun sitä käytetään.

Tarkemmat ohjeet ja lisätiedot voit lukea käyttöohjeista täältä.

Hyödyt

SpaWaxin käytöstä on etuja, jotka ylittävät kokemus, koska kuumavahan käyttö tekee todella koko prosessista helpompaa ja mukavampaa, koska lämpö avaa ihohuokoset mahdollistaen ihokarvojen poistamisen pienemmällä vastuksella. Voit myös päättää alueen koon, jonka haluat käsitellä, ilman huolta siitä, kuinka monta liuskaa sinun täytyy käyttää. Tämä myös antaa sinulle vapauden olla paljon tarkempi poistamalla vain ihokarvat, jotka haluat.

Täyttöpakkauksia on saatavilla samalla tuoksulla, joten lämmitä kotoinen kauneushoitola elämyksesi SpaWaxillamme.