Pidätkö talvella samoja rutiineita yllä, kuin kesällä?

Pidätkö talvella samoja rutiineita yllä, kuin kesällä?

Yöt ovat pimeitä, kellot ovat käännetty talviaikaan ja kesämekot on laitettu talvisäilöön. Nyt on villapuseroiden, pitkien hihojen, paksujen sukkahousujen ja lämpimien housujen aika! Koska pakkaamme kehomme piiloon talveksi, voi olla houkuttelevaa jättää kauneudenhoito vähemmälle. Saatat miettiä syitä, miksi tekisit tai miksi et tekisi sitä. Keräsimme alle yleisimpiä syitä.

Kannattaisiko minun vahata myös talvella?

-

Saattaisit säästää rahaa, jos voit välttää salonki käynnin.

+

Vahaus kuorii ja auttaa ihosolujen, jotka voivat aiheuttaa ihon kuivumista, uusiutumista.

 

-

Haluat pitää tauon epämukavasta vahauksesta.

+

Sinulle ei tule kiusausta höylätä ihoa sen siistimiseksi, koska se huonontaisi vahauksen tekemää työtä.

-

Ihokarvat voivat pitää sinut lämpimänä talvella!

+

Voisit nauttia kauniista ja sileästä ihosta, jonka eteen näit paljon vaivaa kesällä.

 

 

+

Olisit milloin vain valmis laittamaan pikkumustan päällesi äkillisen tarpeen vaatiessa.

 

 

 

 

 

 

Ei ole mitään syytä sille miksi sinun ei kannattaisi vahata talvellakin, koska on olemassa helppoja ja nopeita ratkaisuja, joiden avulla näytät ja tunnet itsesi kauniiksi. Sen sijaan, että menisit kauneussalonkiin, voit saada laadukkaita tuloksia kotona Veet kylmävahaliuskoilla ja Easy Wax:lla. Säännöllisellä vahauksella läpi talven, voit olla varma että karvat pysyvät hienompina ja ohuempina siihen asti, kun voit taas pitää jalat ja kainalot paljastavia vaatteita. Talvella suuri ongelma on kuiva iho, jota ihmiset kosteuttavat usein. Tosiasia on, että usein kosteutus menee hukkaan, koska kosteusvoide jää kuolleen ihon päälle ja ihohuokoset ovat tukossa. Vahaus auttaa uudistamaan kuollutta ihosolukkoa ja myös pitää ihosi kuorittuna, jolloin kosteusvoide todella kostuttaa ihoa.

Vahaus voi tuntua hieman kivuliaammalta talvella johtuen siitä, että kylmällä jopa karvatupet supistuvat. Koska ne pitävät ihokarvat tiukemmin kiinni voi vahaus olla hieman kivuliaampaa, kun ihokarvat vedetään pois. Hyvin yksinkertainen tapa tämän torjumiseksi on pestä vahattava alue lämpimällä vedellä ennen hoitoa. Se auttaa ihoa rentoutumaan ja avaa ihohuokosia, mikä voi vähentää merkittävästi kipua ja vahauksen epämukavuutta, mutta sinun täytyy myös muistaa kuivata vahattava alue täysin kuivaksi ennen vahaa.

Joten jatka ihokarvanpoistorutiiniasi myös tänä talvena hyötyäksesi sen eduista ympäri vuoden, kuten viime hetken pikkujouluissa.