Polven yli: Hameen pituudet vuosien varrella

Me kaikki tiedämme, miten nopeasti muotivirtaukset muuttuvat - mikä on pinnalla yhtenä päivänä, voi olla mennyttä muotia seuraavana. Sama koskee naisten muotia. Se on kehittynyt huomattavasti vuosien kuluessa, etenkin hameiden pituudessa...

Tiukasti sidotut korsetit ja kellomaiset hameet tapasivat olla normi naisten keskuudessa 1900-luvun alussa.

Naisten ei ollut hyväksyttävää näyttää jalkojaan, joten he käyttivät täysipitkiä hameita ja mekkoja varmistaakseen, että jalat olivat täysin peitetyt.

Kuohuva 20-luku näki lyhempien leninkien, jotka päättyivät hieman polven alle, saapumisen. Erittäin suosittu tyyli, jota nähdään vielä tänäkin päivänä sovitettuna nykymuotiin.

Vaikka pituudet vaihtelivat vuosien varrella tyylistä riippuen, Mary Quantin vuonna 1965 kehittämä minihame muutti todella naisten muotia.

Koska naisista tuli itsenäisiä ja itsevarmoja, jalkojen näyttämisestä tuli muodikasta huolimatta siitä, paistoiko aurinko vai ei. Joten, kun hameemme lyhenivät, ei ole ihme, että tehokkaan ihokarvanpoiston kysyntä kasvoi.

Piikivestä tehdyt höylät, pinsetit, voiteet ja kivet ovat osa vanhimmista ihokarvanpoistokeinoista. Toinen ihokarvanpoistomuoto oli pähkinäöljy ja sidokset.

Onneksi ihokarvanpoisto on kehittynyt muodin mukana. Oli kyseessä sitten ihokarvanpoistovoiteet, sheivaus tai vahaus - on olemassa ihokarvanpoistokeinoja, jotka sopivat jokaiselle naiselle.

Onko sinulla minihame tai lyhyet shortsit, joihin haluaisit todella pukeutua, mutta et voi, koska sinulla ei ole aikaa käydä kauneussalongissa?

Veetin valikoimissa on vahaustuotteita, joita voit käyttää kotonasi. Veet SpaWax antaa sinulle salonkimaisen pehmeyden mukavasti kotonasi.

Jos haluat poistaa ihokarvoja herkemmistä paikoista, kuten bikinirajaltasi ja kainalosta, kokeile Veet kylmävahaliuskoja optimaalisen tuloksen saamiseksi.

Älä piilota jalkojasi, omaksu silkinpehmeät jalkasi ja näytä niitä maailmalle luottavaisin mielin!