Preppaa itseäsi!

Jos himoitset silkkisen pehmeitä jalkoja, on olemassa useita tekniikoita, joita voit käyttää. Tässä oppaassa hahmotelemme joitakin valmisteluvinkkejä tehdäksemme ihokarvanpoistoprosessista mahdollisimman helppoa, jotta voisit saada entistä parempia tuloksia.

Sheivaus

Sheivaus on yksi yleisimmistä ihokarvanpoistomuodoista, se on nopea, helppo ja saat tuloksia minuuteissa.  

Ensinnäkin, sinun pitäisi aina pestä jalkasi perusteellisesti ennen sheivausta, sillä jos saat haavan, on tartunnan todennäköisyys pienempi. Myös kuuman kylvyn tai suihkun ottamisella ihosi imee kosteutta ja pehmentää ihokarvoja.

Seuraavaksi, kuori kehosi käyttämällä pesusientä tai kuorintakäsineitä päästäksesi eroon kaikesta kuolleesta ihosta ja vaahdota jalkasi vaahdolla tai geelillä. Tämä auttaa estämään terän aiheuttamia haavoja ja auttaa pitämään ihon täysin kosteutettuna.

Yleisistä luuloista huolimatta, sheivaa ihokarvojen myötäisesti – vastakarvaan ajaminen ärsyttää ihoa ja voi johtaa sisäänpäin kasvaneisiin ihokarvoihin. [1]

Varmista aina, että käytät myös hyvää höylää - tämä vähentää ihon ärtymisen ja haavojen riskiä, pehmeämpien ja pitkäaikaisempien tuloksien lisäksi!

Voiteet

Ihokarvanpoistovoiteista on tullut huomattavasti suositumpi ihokarvanpoistokeino lähiaikoina.

Ennen, kuin voitelet voiteen, muista kuorinta päästäksesi eroon kuolleesta ihosta ja pese pois muut voiteet tai rasvat iholta.

Ihokarvanpoistovoiteita on olemassa erilaisiin käyttötarkoituksiin. Osaa voit käyttää suihkun aikana ja toisia pitää ihollasi noin kuudesta kymmeneen minuuttia voiteesta riippuen, ja pyyhkiä pois kostealla liinalla. Muista lukea käyttöohjeet ennen, kuin käytät voidetta.

Veetillä on valikoimissaan ihokarvanpoistovoiteita, jotka ovat täydellisiä niille, jotka haluavat sileät jalat ilman hämminkiä.

Ihokarvanpoistovoiteet liuottavat ihokarvat juuresta jättäen sinulle pitkäaikaisempia tuloksia, joten voit olla ajattelematta sitä hieman kauemmin kuin, jos olisit sheivannut.

Vahaus

Olitpa menossa kauneussalonkiin tai käyttämässä vahaa kotonasi, tämä ihokarvanpoistomenetelmä on kaikkein pelottavin; yksinkertaisesti siitä syystä, että se on kaikkein tuskallisin.

Sen vaikutus kestää kuitenkin paljon sheivausta tai ihokarvanpoistovoita kauemmin. Vahaukseen valmistautuessa kannattaa ihokarvojen aina antaa kasvaa vähintään kuuden millimetrin pituisiksi, jotta saat parhaat tulokset. [2]

Jos teet vahauksen kotonasi, sinulla on laaja valikoima vahatyyppejä valittavanasi. Viime vuosina lämminvahasta on tullut yhä suositumpi sen levittämisen tarkkuudesta johtuen ja se voi olla tuskattomampi, jos noudatat ohjeita kunnolla.

Kannattaa aina selvittää etukäteen, minkä tyyppinen vaha sopii parhaiten millekin ruumiinosalle.

Nämä vinkit voivat auttaa sinua saamaan kaiken irti ihokarvanpoistosta, jotta jalkasi olisivat silkinpehmeät pidempään![2] http://hairremoval.about.com/od/waxing/f/Waxing-Hair-Length.htm