Rakkaus kesään

Jos olet henkilö, joka haluaa paljastaa kaiken (tai lähes kaiken!) rannalla, niin voi olla tärkeä varmistaa, että olet todella paljaana. Mutta kesän lähestyessä voi olla vaikea tietää, miten tähän auringon, rantahiekan ja uimapuku kauteen tulisi valmistautua.

Jalat

Koska hyvin harvat teistä pukeutuu täyspitkään viktoriaaniseen uimapukuun, voi olla hankala tietää, miten pitää jalat ihokarvattomina silloin, kun ne näkyvät suurimman osan päivästä joka päivä! Kesän saapuessa voi olla hyvä idea luopua höylästä ja korvata se jollain muulla menetelmällä. Sheivausta pidetään nopeimpana ja helpoimpana tapana päivittäiseen ihokarvojen poistoon, mutta saattaa olla hyvä ajatus vaihtaa se ihokarvanpoistovoiteisiin. Voiteet hajottavat ihokarvojen proteiineja, joten ne lähtevät irti juuri ihon alta. Etuna tässä on sheivaukseen verrattuna se, että se ei katko ihokarvoja ja jätä teräviä reunoja ihollesi. Koska voide liuottaa ihokarvat tehokkaasti, kaikki jäljelle jääneet ihokarvat ovat pehmeämpiä ja näkymättömämpiä, kuin sänki. Ihokarvanpoistovoiteet ovat erittäin nopeita ja helppokäyttöisiä ja niitä voi jopa käyttää suihkussa, aivan kuten sheivauksenkin voi tehdä.

Kainalot ja bikinialue

Erilaisia uimapukuja on olemassa valtavat määrät eri tyyleissä, istuvuuksissa ja leikkauksissa, joten kannattaa pitää tämä mielessä, kun päätät, kuinka paljon ihokarvoja poistat. Et halua trimmata bikinialuettasi sopivaksi yhdelle alaosalle vain huomataksesi, että toista alaosaa käyttäessäsi näet jäljelle jääneitä ihokarvoja!

Vaikka voiteet ovat vaihtoehto, paras resepti ihokarvoista vapaaseen kesään olisi vahan valinta. Sen valmisteluun voi liittyä hetkellistä ihokarvojen kasvattamista (sillä vahaus toimii parhaiten yli 5mm ihokarvoille - mutta voi toimia jo yli 2 mm ihokarvoille), mutta sen vaikutukset voivat kestää jopa neljä viikkoa, antaen sinulle runsaan määrän aikaa lomailuun, ilman huolta ei-toivotuista ihokarvoista.

Saavuttaaksesi nämä tulokset et tarvitse kallista kauneussalonki käyntiä, koska voit saada loistavia tuloksia kylmävahaliuskoilla. Kylmävahaliuskamme ovat suunniteltu erityisesti kainaloille ja bikinialueelle, joten riippumatta siitä, kuinka paljon ihokarvoja haluat poistaa, voit tehdä sen mukavasti kotonasi!