Roll-On vaha kotikäyttöön

Roll-On vaha kotikäyttöön

Vahaus tarkoitti ennen kahta asiaa – kallista käyntiä salongissa tai villiä kokeilua, johon saattoi liittyä yksi tai useampi seuraavista: mikroaaltouuni, kuuma vaha, toivo, kyyneliä ja ihmisuhreja.

Onneksi nämä ovat menneisyyttä. Kiitos siitä kuuluu laitteille, kuten Veet Easy Wax:lle. Se lämmittää vahan, toimii asettimena ja tekee vahan levityksestä sujuvaa.

Edut
Tämä karvanpoiston menetelmä on eräänlainen epilaattori, joka poistaa karvat juuresta, eikä ainoastaan ihon pinnalla näkyviä osia. Se poistaa ihokarvat jopa neljäksi viikoksi (toisin kuin höylääminen) ja kun ne kasvavat takaisin, huomaat, että ne ovat hienompia ja ihosi on pehmeä ja sileä pidempään. Ihokarvojen poistaminen juuresta voi myös heikentää niiden kasvua ajan mittaan.

Miten
Käyttääksesi Easy Wax Roll-Onia sinun täytyy vain laittaa vaha laitteeseen, laittaa töpseli seinään ja odottaa noin 20 minuuttia, kunnes vaha on sulanut. Sen jälkeen käytä sitä alueella, josta haluat poistaa ihokarvat. Roll-On-pää varmistaa sen, että vahaa tulee ulos tasaisena kerroksena. Jos haluat poistaa ihokarvoja kainaloista tai bikinialueelta, voit käyttää erityisesti niille suunniteltuja täyttöpakkauksia, joiden pienempi levityspää helpottaa vahan levitystä ja lisää mukavuutta. Paina sen jälkeen pakkauksen mukana tullut kuitukangasliuska vahaan, anna sen olla muutama sekunti paikallaan ja vedä se pois yhtenäisellä liikkeellä vastakarvaan. Käytä viimeistelypyyhettä päästäksesi eroon ylimääräisestä vahasta, mutta jos olet käyttänyt ne jo loppuun, ajaa vauvaöljy ja vanutuppo saman asian. Jos jokin yksittäinen ihokarva on vielä jäljellä, ne voidaan poistaa nyppimällä. Varmista aina, ettet vahaa samaa aluetta kahdesti.

Vinkkejä
Parhaan tuloksen saamiseksi auttaa ihon kuorinta päivää ennen, pesu lämpimällä vedellä ja huolellinen kuivaus ennen vahausta. Tämä poistaa osan ihon pinnalla olevista öljyistä, jotka voivat häiritä vahaa ja auttaa myös avaamaan ihohuokosia, jolloin ihokarvat lähtevät helpommin irti. Vahaamisessa sisäänpäin kasvaneiden karvojen riski on pienempi, mutta se on mahdollista. Siksi on suositeltavaa välttää tiukkoja vaatteita vahatuilla alueilla heti vahauksen jälkeen.