Suihkun voima

Itsesi hemmotteluun voi olla vaikea löytää aikaa kiireisen aikataulun, sekä työn ja vapaa-ajan välisen tasapainoilun takia.

Me kaikki haluamme silkkisen pehmeät jalat, mutta mikä on sopivin ja helpoin ihokarvanpoistokeino liikkuvalle naiselle? Tässä oppaassa suosittelemme joitakin aikaa säästäviä tuotteita ja menetelmiä, jotta saisit parhaan mahdollisen ihokarvanpoistorutiinin.

Sheivaa suihkussa – Integroi ihokarvanpoistorutiinisi päivittäiseen suihkuusi. 

Sillä aikaa, kun peset hiuksiasi, kehosi imee kosteutta ja pehmentää ihokarvoja.

Kuori ihosi pesusienellä, harjalla tai käsineitä päästäksesi eroon kaikesta kuolleesta ihosta. Tämä myös mahdollistaa sinulle tarkemman sheivauksen.

Kun hoitoaineesi vaikuttaa, vaahdota jalat kosteuttavalla vaahdolla tai geelillä. Käytä aina hyvälaatuista höylää, kun ajat jalkasi, jotta saat parhaat tulokset.

Vinkki: Levitä kosteusvoidetta heti kun tulet suihkusta, jotta se imeytyy ihoon sillä aikaa kuin kuivaat itsesi ja muotoilet hiuksesi.

Ihokarvanpoistovoiteet – Veet Suihkussa käytettävä ihokarvanpoistovoide on täydellinen, jos sinusta tuntuu jatkuvasti siltä, että olet jäljessä aikataulusta. Se on suunniteltu sopivaksi kiireisiin rutiineihisi ajan säästämiseksi ja antaakseen sinulle erinomaisia tuloksia.

Levität vain voidetta ennen suihkua. Voide on ominaisuuksiltaan vedenkestävä, joten voit pestä hiuksesi odottaessa, eikä sinun tarvitse tuhlata aikaasi!

Kun olet pessyt hiuksesi, pese voide pois silkkisen pehmeiden tuloksien saamiseksi.

Vielä parempi, ettei mitään sotkua jää jäljelle kun voit yksinkertaisesti huuhdella voiteen jäämät alas viemäristä.

Ihokarvanpoistovoiteilla saat pitkäaikaisempia tuloksia kuin sheivauksella, koska voide liuottaa ihokarvat juurta myöten. [1]

Joten, jos viikonloppusi on kiireinen, tämä on täydellinen ratkaisu ihokarvojenpoistoon ja voit sisällyttää sen rutiineihisi.

Me kaikki tiedämme, miten vaikeaa on löytää aikaa itsellemme. Ihokarvanpoistorutiinin sisällyttäminen suihkun yhteyteen tarkoittaa nopeita tuloksia ilman mitään jäljelle jäävää sotkua!

Täydellinen niille, jotka haluavat näyttää silkinpehmeitä jalkojaan aikataulua vaarantamatta![1] http://www.discovergoodnutrition.com/2013/12/hair-removal/