Suihkussa käytettävä karvanpoistovoide – loistava löytö

Riippumatta siitä, oletko menossa töihin, tapaamaan ystäviä tai illalliselle, on tärkeää, että olet iloinen ja itsevarma kokoajan. Ongelmana voi olla se, että täysi tyytyväisyys ulkoasuun voi olla vaikeaa saavuttaa – ainakaan nopeasti! Voisit käyttää valmistautumiseen lukuisia tunteja, mutta jo valmiiksi kiireisen elämäntyylin lisänä tälle voi olla vaikeaa löytää tarpeeksi aikaa – mikä tarkoittaa sitä, että joudut jatkuvasti miettimään ajansäästökeinoja.

Ajansäästö voi tarkoittaa esimerkiksi meikkaamista työmatkalla tai turvalliseen kuivashampooseen turvautumista silloin, kun aika ei yksikertaisesti riitä hiustenpesuun ja hoitamiseen aamulla! Joka tapauksessa kun puhutaan puolestaan karvojenpoistosta, sitä ei todellakaan kannata tehdä kiireessä, koska et halua missata kohtia tai päätyä ärsyttäviin ja kipeisiin pikkuhaavereihin höylätessäsi. Onneksi tämä ei ole ainoa vaihtoehto, koska Veetillä on aikaa säästävä ratkaisu tähän ongelmaan.

Veet Suihkussa Käytettävä Karvanpoistovoide

Karvanpoistovoiteet toimivat siten, että niiden sisältämät kemikaalit sulattavat karvojen keratiini proteiineja pinnan alla. [1] Karvat heikkenevät, jolloin ne on helppo pyyhkiä pois. Koska karvoja ei tällöin leikata, ne ovat uudelleen kasvaessaan pehmeämpiä ja sileämpiä!

Veet in Shower Hair Removal Cream puolestaan sisältää vedenpitäviä ainesosia, jotka mahdollistavat voiteen pysymisen ihollasi jopa suihkussa, sekä tunnetusti kosteuttavia vaikutuksia tuottavaa lootusmaitoa. Levitä vain paksu annos karvanpoistovoidetta halutulle alueelle ennen kuin menet suihkuun – voit tehdä levittää voiteen kevyesti sienellä, joka tulee tuotteen mukana. Voide vaikuttaa jopa 2mm pituisiin karvoihin ja sen vaikuttaessa voit jatkaa suihkuasi normaalisti ja pestä vaikkapa hiuksiasi.

Kun voide on vaikuttanut noin 10 minuuttia (muista lukea käyttöohjeet ennen käyttöä), voit pyyhkiä voiteen pois pakkauksen sienen karkeammalla puolella. Hiero jalkojasi pyörivällä liikkeellä poistaaksesi voiteen ja epätoivotut karvat. Vinkkinä mainittakoon, että suihkun jälkeen jalat kannattaa kevyesti taputella pyyhkeen avulla kuiviksi hieromisen sijaan, jotta iho ei ärsyyntyisi liikaa.

Voide antaa nopeita ja tehokkaita tuloksia hyvin vähällä vaivalla, joten voit lähteä ulos nauttimaan olostasi hyvinkin nopeasti. Voide on rikastettu myös Aloe Veralla ja E-vitamiinilla, jotka tunnetaan rauhoittavista ja kosteuttavista ominaisuuksista, joten jalkasi ovat silkkisen pehmeät suihkusta poistuessasi.

Lisäksi Veet in Shower Hair Removal Cream on miedosti hajustettu ja siinä on virkistävä tuoksu, joten et joudu kiirehtimään avataksesi ikkunan tuoksun leijaillessa nenääsi. Tästä syystä karvanpoistokokemuksesi on huomattavasti mukavampi kuin monella muulla metodilla!

Kukaan ei halua jättää väliin spontaania rantareissua tai iltaa kaupungilla – seuraavan kerran sinun ei tarvitse pelästyä lyhyen varoitusajan kutsua, koska Veet autaa sinua pääsemään eroon epätoivotuista karvoista nopeasti ja todella pienellä vaivalla, jotta pääsisit nauttimaan elämästäsi!

 [1] http://health.howstuffworks.com/skin-care/beauty/hair-removal/hair-removal-creams2.htm