Talviauringon etsijät

Talven kylminä kuukausina on joskus helppo unohtaa auringon tunne iholla. Tuulessa, sateessa ja jäätävissä lämpötiloissa voi olla houkuttelevaa vetäytyä talvihorrokseen, joka voi joskus keskeyttää ihokarvanpoistorutiinin, kuten me kaikki tiedämme.

Jos olet kuitenkin seikkailullinen, talvi voi olla hyvä aika vuodesta saada vähän aurinkoa, jota elimistö kaipaa! Pidit sitten vilkkaisiin kaupunkeihin tutustumisesta, aurinkoisista rannoista tai hyvin ansaitusta levosta ja rentoutumisesta, on kaikkiin varmasti olemassa sopiva kohde. Tässä muutamia suosittuja kohteita talvisen auringon etsijöille ja tietenkin joitakin viime hetken ihokarvanpoistoavinkkejä, joiden avulla sinun pitäisi hehkua jo ennen, kuin lento lähtee.

Ranta

Jos loman prioriteetti on hypätä aaltoihin ja nauttia auringosta hiekalla, niin Miami voisi olla vierailun arvoinen paikka. Yli 13 kilometriä valkoista hiekkarantaa, kaupunki on tunnettu trendikkäistä juhlista, moitteettomasta tyylistä ja arkkitehtuurista, ja rannoista, joiden aalloissa kuulet nimesi. Miami ei ainoastaan tarjoa sinulle täydellistä mahdollisuutta tutustua uudelleen auringonpaisteen, jota olet kaivannut kipeästi, mutta sen pirteän yöelämän ansiosta voit pöyhistellä sileää ihoasi ja tanssiliikkeitäsi myöhäiseen yöhön!

Kaupunki elämä

Jos olet tyyppiä, joka tulee jo parin tunnin jälkeen levottomaksi rannalla, lyhyt kaupunkiloma saattaisi olla parempi valinta. Marrakech on sykkivä matkailukohde ympäri vuoden, jonka talvinen lämpötila on noin 15 °C talvikuukausina[1] sopien mainiosti tämän mutkittelevan kaupungin tutkimiseen ilman liiallista työtä ja hikeä[2]. Löydät runsaasti puuhaa, jotka pitävät sinut kiireisenä kaupungin värikkäillä markkinoilla, berberien tanssiliikkeitä harjoitellessa tai tullessasi pestyksi päästä varpaisiin perinteisessä Marokkolaisessa kylpylässä[3]. Kausiluonteinen sää on täydellinen mahdollisuus talvitakin ja saappaiden karistamiseen. Vaikka säädyllistä pukeutumisetikettiä noudatetaan yleensä koko kaupungissa, voit silti rokata kesämekossa peittäen olkapäät ja polvet. [4]

Lepo ja rentoutuminen

Joskus meillä kaikilla on todellinen tarve nostaa jalkamme ylös, kuunnella meren musiikkia ja heittäytyä hyvän kirjan vietäväksi. Rauhan ja yksityisyyden etsijöille, Barbados on tunnettu yksityisien lomakylien ja kylpylöiden valikoimastaan, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden unelmiesi taukoon auringossa sormea nostamatta.[5] Monet saaren historiallisista siirtomaa-aikaisista rakennuksista on muunnettu pieniksi rauhallisiksi lomakohteiksi, joista osassa on omia laadukkaita ravintoloita, täydet spa-palvelut, ja oma uima-allas![6] Voit katsastaa saaren maailmankuulut rannat lyhyen matkan päässä tai uskaltautua yhteen paikalliseen rommihökkeliin... tai voit vain levätä mukavasti ikiomassa riippumatossasi!

Valmistautuminen on välttämätöntä

Kuten kaikkien ihokarvanpoistomenetelmien kanssa, suosittelemme, että pidät vähintään 24 tuntia väliä ennen uintia tai aurinkoa, joten ennakointi on paras lähestymistapa. Talvihorroksesta poistuminen voi tarkoittaa, että ihosi voi kaivata vähän ylimääräistä rakkautta ja huolenpitoa ennen lähtöäsi. Suosittelemme lämminvahaa, kuten Veet Spawaxia, jota voi käyttää jopa herkälle bikinirajalle.

Vahaus voi antaa sinulle sileitä tuloksia jopa neljäksi viikoksi,[7] joten tällä tavoin sinun ei tarvitse murehtia ihokarvanpoistosta poissa ollessasi![8]  Saatat olla huolissasi pakkaamisen suhteen, mutta ota itsellesi aikaa vahauksen tekemiseen muutamaa päivää ennen matkaa. Aloita tekemällä itsellesi hyvä kuorinta kuumassa suihkussa. Se auttaa pesemään pois kaiken kuolleen ihon, helpottaen vahan tukevaa tarttumista kuhunkin ihokarvaan ja lämmin vesi voi auttaa avaamaan ihohuokosia, mikä mahdollistaa karvatuppien helpomman vapauttamisen.[9]

Spawaxin lämmittäminen kestää noin 30 minuuttia - antaa sinulle aikaa nopeaan pedikyyriin. Kun se on valmis, levitä lämmin vaha halutulle alueelle ennen, kuin vedät sen pois karvan kasvusuunnan vastaisesti. Toista tarvittaessa ja katsele, kun sileä ihosi alkaa hehkua uudelleen. Voi olla hyvä laittaa jotakin kosteusvoidetta lievittämään punoitus vahauksen jälkeen. Jatka kosteuttavaa rutiinia ja olet häikäisevä siihen mennessä, kun lentosi lähtee. Viimeinen vihje: On hyvä ottaa pinsetit mukaan meikkilaukkuun kaikkia jäljelle jääneitä yksittäisiä ihokarvoja varten!

Toivomme, että olemme inspiroineet sinua rikkomaan talviset tottumuksesi tänä vuonna. Ehkä on aika ravistella kesävaatteet kaapista ja alkaa metsästämään lentoa aurinkoiseen paikkaan, joka on suosikkisi![2] http://www.tripadvisor.co.uk/Travel-g293734-s208/Marrakech:Morocco:Weather.And.When.To.Go.html

[3] http://www.telegraph.co.uk/travel/destination/morocco/marrakesh/35690/Marrakech-city-break-guide.html

[4] http://www.roughguides.com/destinations/africa/morocco/culture-etiquette/

[5] http://www.lonelyplanet.com/barbados/travel-tips-and-articles/76463

[6]http://www.telegraph.co.uk/travel/travel-advice/9821604/Winter-destinations-with-guaranteed-sunshine.html

[8] http://www.veet.co.uk/products/warm-wax/spawax/veet-spawax-stripless-wax-warming-kit/

[9] http://www.wikihow.com/Prepare-Your-Skin-for-Waxing