Uuden vuoden juhlavalmistelut!

Aikavyöhykkeestäsi huolimatta, on uudenvuodenaatto yhtä juhlaa koko maailmassa; on aika päättää mennyt vuosi sekä ottaa vastaan tuleva vuosi. Olitpa ollut horroksessa takan ääressä koko joulun tai liikkunut juhlista toiseen, itseesi kannattaa panostaa, jotta näytät ja tunnut parhaaltasi päästä varpaisiin suurena iltana. Tämä sisältää hehkuvan ihon näyttämisen, jota olet saattanut piilotella talvikuukausina! Tässä on muutama kätevä ihokarvanpoistovinkki, joten voit häikäistä rakkaasi uudessa mekossa ja asettaa kauneusrimasi tulevalle vuodelle.

Näytä parhaimmaltasi..

Saatat olla valinnut mekon, mutta jos olet viettänyt koko talven talvihorroksessa peittokasan alla, voi jalkojesi edellisestä vahauskerrasta olla jonkin aikaa. Siinä tapauksessa saatat huomata, että vähäisellä ylimääräisellä vaivalla pääset pitkälle. Varaa ensinnäkin aikaa ihokarvanpoistoon paria päivää ennen suurta iltaa. Tämä minimoi mahdollisen punoituksen jälkeenpäin.

Aloita pesemällä jalkasi kuumalla vedellä ja hankaa niitä lempeällä kuorinta-aineella - tämä poistaa kaiken kuolleen ihon ja auttaa vahaa kiinnittymään tiukasti jokaiseen ihokarvaan. Muista myös ihon perusteellinen kosteutus vahauksen jälkeen. Kosteuta ihosi aamuin ja illoin seuraavien päivien aikana varmistaaksesi hehkuvat tulokset suurena iltana!

…ja tunne olosi parhaimmaksesi

Sanonnan mukaan todellinen kauneus tulee sisältäpäin ja kun suuri päivä, uudenvuodenaatto koittaa, itsesi hemmotteluun käyttämä aika voi auttaa sinua saamaan kaiken irti juhlasta. Miksi et aloittaisi päivää hemmottelemalla itseäsi parilla tunnilla ylimääräistä kauneusunta? Jos sinulla on ollut tarkoitus selvittää uuden vuoden lupauksesi, miksi et ottaisi aikaa itsellesi pohtiaksesi uutta vuotta; vain sinä, ajatuksesi ja mukillinen kuumaa kaakaota. Muutaman itseesi käytetyn tunnin jälkeen, olet valmiina alkaaksesi valmistautumaan edessä olevaan yöhön.

Lupauksien aika

Kaikkien saamiesi kohteliaisuuksien jälkeen kannattaa harkita myös ihokarvanpoistorutiinin sisällyttämistä uuden vuoden lupauksiin. Tässä on muutamia vinkkejä, joita sinun kannattaa ottaa mukaasi, kun astut uuteen vuoteen:

  • Jos se on suuri ilta ulkona, vahaus muutamaa päivää ennen voi poistaa punotuksen.
  • Sisällytä kuorinta osaksi suihkurutiinejasi parantaaksesi vahauksen tuloksia ja minimoidaksesi sisäänpäin kasvaneet ihokarvat.[1]
  • Pienet lisät, kuten kunnolliset pinsetit ja pullo talkkia voivat tehdä merkittävän eron, kun kyse on loistavista tuloksista. Käy läpi ihokarvanpoistovälineesi – puuttuuko sieltä jotain, jota tarvitset?
  • Kosteusvoide pitää ihosi kosteutettuna näyttäen vaivannäkösi maailmalle. Miksi et pitäisi ihon aamuista ja iltaista kosteutusrutiinia yllä ja näkisi, millaisen eron se tekee ihosi hehkulle.

Ennen kaikkea uudenvuodenaatossa on kyse vireen asettamisesta tulevalle vuodelle. Toivomme hehkuvien jalkojen tanssittavan sinut uuteen vuoteen hymy huulillasi.