Uusi vuosi, uusi rutiini? Opas uuteen alkuun

Olemme viettäneet uutta vuotta satojen vuosien ajan. Nykyään juhlimme ympäri maailmaa kerääntymällä yhteen laskeaksemme kuluvan vuoden viimeisiä sekunteja ja toivottamalla uuden tervetulleeksi ilotulituksilla, musiikilla ja lasillisella kuohuvaa! Monet meistä tekevät edelleen uuden vuoden lupauksia. Yleisinä tavoitteina on syödä terveellisemmin, aloittaa uusi urheilulaji tai jopa lukea lisää kirjoja. Mutta mitä, jos antaisit ihollesi hieman huolenpitoa?

Uusi vuosi? Uusi sinä!

Kun kyse on kauneusratkaisuista, helmikuussa, kun juhlakausi on ohi, monet meistä voivat löytää itsensä liukumassa takaisin vanhoihin tapoihin. Kuitenkin pienellä ylimääräisellä organisoinnilla ja tärkeällä motivaatiolla voit aina käyttää uudenvuoden tullaksesi uudeksi itseksesi!

Rutiinin löytäminen ja siitä kiinnipitäminen

Yliopistotutkimuksessa uudenvuodenlupauksista, professori Richard Wiseman tiimeineen löysi "niillä, jotka epäonnistuivat (lupauksen saavuttamisessa), ei yleensä ollut suunnitelmaa, joka teki heidän lupauksesta pian ylitse pääsemättömän". Tutkimus osoittaa, että rutiinin löytyessä voimme helpommin sisällyttää uusia tottumuksia osaksi elämäämme, tehden siirtymästä pehmeämmän ja vähemmän järkyttävää meille.

Hidas ja vakaa voittaja

Jos olet viettänyt suurimman osan ihokarvanpoistopäivistäsi sheivaten, et ehkä ole täysin valmis hyppäämään suoraan pysyviin menetelmiin kuten laseriin tai IPL:ään. Suurilla muutoksilla on tapana tuntua pelottavilta, joten saatat pitää asioiden hoitamista hitaasti parempana. Vaikka sheivaus on saattanut olla nopea ja helppo tapa päästä eroon ei-toivotuista ihokarvoista, se voi myös johtaa karkeaan sänkeen muutaman päivän sisällä. [1]

Toisaalta vahaus voi jättää ihosi sileäksi ja ihokarvattomaksi jopa neljäksi viikoksi kerrallaan. Jos haluat sisällyttää vahauksen omaan uudenvuoden kauneusrutiiniisi, vilkaise vinkit, joiden pitäisi helpottaa sinua uuden rutiinisi kanssa.

Uusi vahaus rutiinisi

  • Kevyt kuorinta on hyvä tapa päästä eroon kuolleista ihosoluista, jotka voivat aiheuttaa ihon sisään kasvaneita ihokarvoja. Se on myös hyvä tapa valmistautua vahaukseen, sillä kuolleiden ihosolujen poistaminen voi helpottaa vahan tarttumista jokaiseen ihokarvaan.[2]Parhaiden tulosten saamiseksi Veet suosittelee kuorintaa 24 tuntia ennen hoitoa.
  • Varmista, että ihokarvat ovat oikean pituisia; jos ne ovat liian lyhyitä, vaha ei tartu niihin.
  • Ota mukava pitkä suihku tai kylpy ennen vahausta. Lämmin vesi ei ole vain rentouttavaa, mutta se voi myös auttaa avaamaan ihohuokosia, mikä helpottaa ihokarvojen poistamista. Voit jopa käyttää joitakin eteerisiä öljyjä, jotka voivat auttaa tuntemaan olosi rennommaksi.
  • Käytitpä Veet kylmävahaliuskoja, tai hemmottelit itseäsi Veet Spawaxilla, on tärkeää poistaa ihokarvat kasvusuunnan vastaisesti.
  • Pidä kätevät pinsetit käsiesi ulottuvilla vahatessasi. Sen sijaan, että vahaisit saman alueen liian monta kertaa, kaikki jäljelle jääneet ihokarvat voidaan nopeasti poistaa pinseteillä.
  • Veetin vahatuotteiden mukana tulee myös Veet jälkihoitopyyhkeitä, joilla voidaan poistaa mahdolliset vahajäämät ja jättää ihon sileäksi ja kosteutetuksi. Muista ottaa nämä osaksi uutta Veet rutiiniasi!

Mitä menetelmää käytätkään, rutiinin ylläpitäminen on ehdottoman tärkeää, kun kyse on ihokarvojen poistosta. Älä lannistu kauneuslupausten listan pituudesta. Yksinkertainen muutos ihokarvanpoistorutiiniisi voi todella auttaa sinua tuntemaan itsesi "uudeksi itseksesi” seuraavaan uuteen vuoteen saakka.[1] http://www.webmd.com/beauty/hair-removal/for-women-only-best-choices-for-hair-removal?page=1

[2] http://hairremoval.about.com/od/sideeffectsofwaxing/a/waxing-bumps.htm