Veet esittelee Silk and Fresh™ karvanpoistovoiteen

Olivat kyseessä sitten ylikasvaneet jalkakarvat, joita et ole vain saanut aikaiseksi poistaa, tuuheat kulmakarvat, jotka kaipaavat hieman muotoilua tai kuriton bikiniraja, ihokarvojen poisto saattaa olla tuskaa sanan kaikessa merkityksessä.

Onneksi on olemassa paljon eri tapoja päästä eroon ei-halutuista karvoista; tosin se keino mikä saattaa toimia jollain, ei välttämättä toimi muilla. Jotkut pitävät enemmän vahaamisesta, kun taas toiset valitsevat mieluummin ihokarvanpoistovoiteen tai höyläämisen.

Karvanpoistovoiteet rikkovat karvanpinnan ja liuottavat keratiinia heikentäen karvojen pysyvyyttä. Silloin karvat putoavat karvatupesta asti ja ne on helppo pyyhkiä pois voiteen ja pakkauksen mukana tulevan lastan avulla. Ihokarvanpoistovoide on loistava vaihtoehto, jos olet herkempi muiden karvanpoistomenetelmien aiheuttamalle kivulle, tosin niissäkin on omat huonot puolensa – nimittäin niiden haju.[1]

Ihokarvanpoistovoiteilla on pahanhajuinen maine. Se, että sinun täytyy hangata ihosi puhtaaksi jälkeenpäin ja avata ikkunaa saadaksesi raikasta ilmaa tekee tästä tavasta paljon epämiellyttävemmän.

Veet otti tämän asian hoitaakseen ja olemme kehittäneet uuden koostumuksen karvanpoistovoiteisiimme. Veet Silk & Fresh™ karvanpoistovoiteet on kehitetty uudella tuoksuteknologialla, mikä tarkoittaa sitä, ettei karvanpoiston aikana esiinny epäilyttäviä hajuja, tehden kokemuksesta paljon miellyttävämmän. Voiteen aloe vera ja e-vitamiini myös kosteuttavat ihoa pitäen ihon pehmeänä ja kosteutettuna.

Uuden, paremman tuoksunsa ansiosta, Veet Silk & Fresh™ karvanpoistovoide on loistava vaihtoehto kotikäyttöön. Se on todella helppo- ja nopeakäyttöinen! Kuten muidenkin karvanpoistovoiteiden kanssa, voide levitetään alueelle, josta karvat halutaan poistaa pienen tuotteen mukana tulevan muovisen lastan avulla, odotetaan 5-10 minuuttia ja pestään voide pois. Muista aina lukea ohjeet ja testata tuotetta pienelle ihoalueelle ennen käyttöä välttääksesi odottamattomat allergiset reaktiot!

Tästä huolimatta, karvanpoistovoiteilla on myös paljon hyviä puolia. Ensinnäkin tulokset kestävät kauemmin kuin jalkakarvoja ajeltaessa, sillä voide pystyy poistamaan karvat ihon pintaa myöten. Se on täysin kivuton, mutta silti tehokas tapa poistaa karvat ilman riskiä höylän terän aiheuttamista haavoista tai naarmuista. Tämä tekee siitä hyvän vaihtoehdon matalan kipukynnyksen omaaville ja herkkien ihon alueiden kuten kainaloiden karvanpoistoon.[2]

Se on loistava karvanpoistomenetelmä kainaloille ja muille alueille, jotka eivät ole yhtä tasaisia, sillä pystyt levittämään sitä kehon erimuotoisiin osiin ja jättämään sen vaikuttamaan karvoihin. Silloin kun voide on tehnyt taikansa ja poistat sitä iholtasi, kuorit itseasiassa samalla ihoasi. Poistamalla kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta autat myös ihoasi hehkumaan!

Uuden raikkaan tuoksuisen koostumuksen ansiosta, karvanpoistovoiteella on paljon hyviä puolia. Miksi et antaisi sille mahdollisuutta ja katoisi itse, miltä tulokset näyttävät.

 

Lue lisää täältä.[1] http://hairremoval.about.com/od/depilatories/a/Depilatory-101.htm

[2] http://www.veet.co.uk/how-to-guides-articles/discover-veet-cream/