Veet tuotteiden turvallinen kaeyttaeminen

Kaikki Veet tuotteet ovat suunniteltu antamaan sinulle sileän ihon oman kodin mukavissa oloissa. Jotta saat parhaat tulokset Veet tuotteilla, on tärkeää noudattaa seuraavia varotoimia tuotteita käyttäessä.

Ennen kuin käytät mitään ihokarvanpoistotuotetta, on tärkeää testata ihokarvanpoistotuotetta sillä alueella jolta ihokarvoja ollaan poistamassa. Tuotteen testaamisen jälkeen on hyvä odottaa yksi vuorokausi jotta voidaan todeta että tuote on sinulle soveltuva. Kaikkia Veet tuotteita käyttäessä tulee aina lukea ohjeet ja toimia niiden antamien ohjeiden mukaisesti ihokarvoja poistaessa.

Jos valitset vahauksen sopivaksi tavaksi poistaa ihokarvat, on suositeltavaa kuoria iho 24 tuntia aikaisemmin ennen vahausta. Kuorinta auttaa vähentämään sisäänpäin kasvavia ihokarvoja. Ihokarvojen vahauksen jälkeen on hyvä antaa ihon parantua rauhassa noin vuorokauden ajan, jotta ihon punotus laskisi. 

Veet tuotteet toimivat parhaiten kun iho on puhdas ja kuiva. Luonnossa esiintyvät öljyt tai kosteusvoiteiden jäämät voivat heikentää ihokarvojen poistamista. On tärkeää puhdistaa ja kuivata iho ennen kuin suoritat ihokarvojen poiston Veet tuotteilla.

Seuraamalla näitä vinkkejä voit valita sinulle suositellun ihokarvanpoisto menetelmän ja kääntää päitä siellä missä menetkin sileän ja säihkyvän ihosi ansiosta.