Viime hetken ihokarvanpoisto

Ihokarvanpoisto voi olla raivostuttavaa. Meillä kaikilla on joskus ollut tilanne päällä; olemme jo poistumasta ulko-ovesta treffeille ja huomaamme muutamia ihokarvoja jaloissa. Et halua astua oven ulkopuolelle, sillä sinun täytyy päästä eroon näistä ihokarvoista nopeasti. On olemassa useita tapoja päästä eroon ärsyttävistä ihokarvoista, kuten sheivaus, vahaus ja voiteet. Silti menetelmän valinta riippuu budjetista, kipukynnyksestäsi ja ajasta! Vilkaistaanpa suosituimpiin tekniikoihin - saatat vaikka löytää joitakin uusia temppuja.

Sheivaus

Sheivaus on nopein tapa ihokarvojen poistamiseen. Siinä ihokarvat poistetaan kehosta leikkaamalla ne pois ihon läheltä höylän terällä. Vaikka se on nopea ja helppo, sheivaus voi aiheuttaa kivuliaita sisäänpäin kasvaneita karvoja ja haavoja. Jos olet usein kiireinen ja turvaudut sheivaukseen, niin voisi olla hyvä idea miettiä muitakin menetelmiä, sillä ne voivat olla aivan yhtä nopeita!

Vahaus

Vahaus on melkein pysyvä ihokarvanpoistomuoto, joka poistaa ihokarvat juurineen. Vaikka se on helppo, vahaus kauneussalongissa voi olla kallista ja aikaa vievää. Vaihtoehto on vahata mukavasti kotisi yksityisyydessä, jolloin pääset eroon karvaisesta tilanteesta, eikä siinä kestä kauaa! Veetin valikoimassa on erilaisia helppokäyttöisiä vahaliuskoja ja lämminvahoja, joita kaikkia voidaan käyttää kotona. Veet EasyWax voi antaa sinulle upeita tuloksia juuri silloin, kun tarvitset niitä, eikä sinun tarvitse odottaa pääsyä kauneussalonkiin.

Ihokarvanpoistovoiteet

Niille, jotka ovat huolissaan epämukavuudesta, ihokarvanpoistovoiteiden käyttö on täysin kivuton tapa poistaa ihokarvoja. Voit yksinkertaisesti jättää voiteen muutamaksi minuutiksi ihollesi ja pääset ihokarvoista eroon. Veet ihokarvanpoistovoide liuottaa ihokarvat juuresta niin, että ihokarvat irtoavat ja voit olla ilman sänkeä jopa neljä päivää. Veetillä on laaja valikoima voiteita, jotka sopivat jokaisen tarpeiseen. Jos olet todella kiireinen, voisi spray-on voide olla tehokas ajan säästäjä.

Oli kyseessä sitten erinomainen tilaisuus pukeutua hihattomaan mekkoon, tai viime hetken uinti – on sinulle olemassa ratkaisu karvanpoistoon tilanteesta riippumatta. Jotkut menetelmät ovat nopeita, mutta voivat aiheuttaa ärsytystä. Toiset ovat enemmän aikaa vieviä, mutta niillä on pitkäaikaisemmat tulokset. Erilaiset lähestymistavat sopivat eri ihmisille, mutta minkä tahansa menetelmän valitsetkaan, Veetin avulla saat ihostasi täydellisesti pehmeän ja sileän.