Vinkit kauniiseen ihoon

Jos kaunis iho on sinulle tärkeä asia, Veet tuotteita käyttämällä pääset lähemmäksi kaunista ja sileää ihoa. Aurinkorasvan käyttö, puhdas ruokavalio, nestetasapainon ylläpitäminen, stressin välttäminen ja hyvin nukutut yöunet ovat suositeltuja myös sinulle, jotta ihosi voi loistaa kauniina.

Ultraviolettisäteily voi aiheuttaa iholle vaurioita ja ennenaikaista vanhenemista. Tämän takia UV-säteiltä suojaavien aurinkorasvojen käyttö tulisi olla osa päivittäistä kaunistautumisprosessia.

Kaikki me olemme kuulleet, että veden juominen parantaa ja kaunistaa ihoa. Se on totta! 6-8 lasia vettä päivässä pitää ihosi kosteutettuna. Varsinkin kesäisin tulee muistaa pitää nestetasapainoa yllä juomalla runsaasti vettä.

Todellinen kauneus kumpuaa myös sisältäpäin. Älä anna stressin ja masennuksen vaikuttaa sinuun. Luo rajoja ja varaa itsellesi tarpeeksi "minä" aikaa. Hemmottelemalla mieltäsi pidät huolen myös ulkoisesta kauneudestasi. Kokeile "minä" aikana Veet vahoja taikka voiteita ja nauti sileästä kauniista ihosta.