Vinkkejä ja neuvoja ihokarvojen poistamiseksi kasvoista

Monet naiset rakastavat miestensä ulkonäköä ja ihokarvoja heidän kasvoissaan, mutta omissa kasvoissaan ihokarvat eivät ole aina tervetullut näky. Kaikilla naisilla on niitä, mutta niistä tulee ongelma vasta sitten, kun ne alkavat olla havaittavissa vaikuttaen heidän itseluottamukseensa. Onneksi on olemassa monia tapoja niiden käsittelyyn ja eri asiat toimivat eri alueilla kasvoissa.

Vahaus:

Tämä on hyvin yleinen tekniikka, jota voidaan käyttää monilla alueilla kasvoissa. Monet naiset vahaavat kulmakarvansa olennaisena osana kauneusrutiiniaan ja samaa vahaa voidaan käyttää myös ylähuuleen, leukaan ja poskiin. Voisit maksaa kosmetologille poistaaksesi ihokarvat kauneushoitolassa, mutta se voisi tarkoittaa, että joudut näyttäytymään julkisesti kasvot punaisena, kun on olemassa aivan yhtä helppo (ja mahdollisesti paljon halvempi) keino tehdä se rauhassa kotonasi. Veet vahaliuskat on suunniteltu erityisesti tarkkuutta vaativaan herkkään ihoon kasvoissasi. Vahaliuskojen avulla voit saada sileän ihon kasvoillesi jopa neljäksi viikoksi.

Karvanpoisto langalla:

Karvanpoistolangat ovat toinen erittäin suosittu ihokarvanpoisto tekniikka kasvojen alueella, varsinkin kulmakarvoille. Kuitenkin, jos et ole koulutettu asiantuntija, tarvitset kosmetologin apua sen tekemiseen. Onneksi se ei aina tarkoita matkaa kauneussalonkiin, koska nykyään useimmissa kauppakeskuksissa on monia pieniä kauneudenhoitopisteitä. Karvojenpoisto langoilla on hyvin tarkkaa, voit poistaa karvoja yksittäin (sekä koko rivin kerralla), joka tekee siitä hyvän tavan kulmakarvojen muotoiluun.

Valkaisu:

Tätä menetelmää käytetään pääasiassa ylähuulen ihokarvoille, jolloin niistä tulee huomaamattomammat. Voit käyttää kasvoille tarkoitettua valkaisuainetta kotona, antaa sen vaikuttaa kymmenen minuuttia ja poistaa sen kylmällä vedellä. Tätä tekniikkaa käyttämällä sisäänpäin kasvaneet ihokarvat eivät ole ongelma, koska se ei poista karvatuppea. Tämä kuitenkin tarkoittaa myös sitä, että pinta ei ole täysin sileä ja karvaton. Karvat ovat edelleen olemassa, mutta vaaleampina ja huomaamattomampana. On myös olemassa valkaisuun liittyviä riskejä, jota monet ihmiset pitävät luotaantyöntävä. On tärkeää olla tietoinen, että valkaisuaineessa on kemikaaleja ja lukea ohjeet huolellisesti ennen käyttöä.

Nyppiminen:

Tämä on melko hidas prosessi, jossa yksittäisiä ihokarvoja nypitään pinseteillä yksi kerrallaan. Se voi olla tuskallista, mutta hyvin tarkkaa, kun yrittää poistaa yhtä jäljelle jäänyttä ihokarvaa! Se on hyvä keino poistaa esimerkiksi vahauksen jälkeen jääneet irralliset ihokarvat. Kannattaa investoida hyviin pinsetteihin parhaan tuloksen saamiseksi, sillä halvemmat voivat tehdä prosessista paljon hankalampaa!

Ihokarvanpoistovoiteet:

Tämä on hyvin tunnettu loistava ihokarvanpoistotekniikka suuremmille kehon alueille, mutta tiesitkö, että se on myös hyvä vaihtoehto kasvojen ihokarvojen poistoon? Veet Face Precision Wax & Care Kit on suunniteltu erityisesti herkälle iholle, siinä on lisättyä Aloe Veraa ja E-vitamiinia, jotka rauhoittavat ihon herkkiä alueita. Kit sisältää kaiken mitä tarvitset, mukaan lukien pienen asettimen ja lempeän viimeistely voiteen hemmotellaksesi ihoasi jälkeenpäin.

Ja tässä meillä on viisi yleisintä tapaa poistaa ihokarvat kasvoista. Kannattaa varata aikaa ja koittaa niitä kaikkia nähdäksesi, mikä toimii sinulle ja ennen kuin huomaatkaan, kasvoissasi ei ole ihokarvoja ja olet itseluottamusta täynnä!