Tutustu Veet lämpövahoihin

Veet lämpövahat ovat sinun valintasi, jos sinulla on aikaa hemmotella itseäsi. Käsittelyn jälkeen ihosi on supersileä ja pehmeä jopa neljän viikon ajan. Tällä tuotteella saat parasta salonkilaatuista lopputulosta kotioloissa. Käyttäminen on helppoa. Aloita lämmittämällä vahaa mikroaaltouunissa taikka vesihauteessa, ota vaha varovasti pois valitsemastasi lämmitys menetelmästä ja olet valmis aloittamaan. Levityslastasta löydät kätevän ohjeen, josta voit tarkistaa onko vaha sopivan lämmintä käytettäväksi. Niin helppoa se on! Vaha toimii parhaiten 5mm pituisiin ihokarvoihin.

Kokeile Veet Oriental Wax tuotetta, joka on suunniteltu antamaan sinulle korkealaatuisen lopputuloksen kotona. Kankaiset vahaliuskat voidaan käyttää uudelleen pesun ja kuivaamisen jälkeen. Tai voit kokeilla myös Veet Stripless Wax tuotetta, joka on myös erityisesti suunniteltu antamaan sinulle salonkitasoisen lopputulosen kotona. Vaha kuivuu nopeasti ja lähtee helposti irti ilman liuskoja. Tällä tavoin pääset eroon helposti ei-toivotuista ihokarvoista.

Olet nyt valmis näyttämään maailmalle sinun pehmeän ja sileän ihon! 

Nopeaan taikka lyheiden ihokarvojen poistoon Veet vahaliuskat ovat parempi valinta, jos taas haluat vaivatonta ihokarvanpoistoa on valintasi Veet ihokarvanpoistovoiteet.