Tutustu Veet vahaliuskoihin

Veet vahaliuskoilla saat ihon kuorinnan ja sileyden joka kestää jopa neljä viikkoa. Niiden erikoisessa koostumuksessa on käytetty Sheavoita, joka on tunnettu sen kosteuttavista ominaisuuksista. Vahaliuskat ovat helppokäyttöisiä niiden Easy Grip teknologian takia. Easy Grip opastaa sinua vetämään oikein vahaliuskan pois. Veet vahaliuskat vaikuttavat jopa lyhyisiin ihokarvoihin ja niiden säännöllisellä käytöllä ihokarvojen kasvu on heikompaa ja ne niistä tulee pehmeämpiä.

Veet vahojen avulla voit nauttia jopa 28 päivän ajan sileästä ihosta. Koska Veet vahat tarttuvat jo 1.5mm ihokarvoihin, ei sinun tarvitse odottaa ihokarvojen kasvua jotta voisit vahata uudelleen.

Jos etsit nopeaa tapaa poistaa ihokarvat, Veet vahaliuskat ovat käyttövalmiita ja ihokarvojen poistaminen onnistuu ilman vahan lämmittämistä mikroaaltouunissa. Hiero vahaliuskoja käsien välissä ja ne ovat käyttövalmiita. Muista varmistaa, että ihosi on puhdas ja kuiva ennen vahaliuskojen käyttöä, näin saat parhaan tuloksen vahaliuskojen avulla.

Kasvon alueen ihokarvojen poistoa varten Veet tuotteista löytyy erikseen kasvoille tarkoitettuja vahaliuskoja. Kasvoille tarkoitetut vahaliuskat ovat suunniteltu herkkiä ja arkoja alueita varten kuten ylähuulta, leukaa ja kulmakarvoja varten. Jos sinulla on herkkäiho, suosittelemme sinun käyttävän herkälle iholle tarkoitettuja vahvaliuskoja.

Jos tahdot kotona saada salonkilaatuista ihokarvojen poistoa, kannattaa sinun tutustua Veetin lämminvaha ja Easy Wax tuotteisiin. Jos haluat välitöntä karvattomuutta on sinun valintasi Veet ihokarvanpoistovoide tuotteet.