Tutustu Veet voiteisiin

Veet voiteet ovat nopea ja kivuton tapa sanoa hyvästit ei-toivotuille ihokarvoille. Voiteiden koostumus heikentää ja pehmentää ihokarvaa, jotta se irtoaisi helpommin. Voiteet myös kosteuttavat ihoa samalla kun poistat niillä ihokarvoja. Ihokarvat irtoavat ihosta, jonka takia ne kasvat takaisin pyöreäpäisempinä ja tuntuvat pehmeämmiltä. Lisäksi lopputulokset kestävät tuplasti pidempään kuin höyläämällä.

Voit valita voiteen nopeasti toimivan, herkkäihoisille tarkoitetun ja suihkussa käytettävän väliltä. Voiteet sisältävät myös levitykseen tarkoitetun lastan, jotta sinun ei tarvitse murehtia tarvittavista tarvikkeista. Voiteilla voit poistaa ihokarvat 3-6 minuutissa* voiteesta riippuen. Saat helpon, kivuttoman ja silkin sileän lopputuloksen.

Veet voiteet sopivat jalkojen, käsien, kainaloiden ja bikinirajojen ihokarvojen poistoon. Kasvojen ihokarvojen poistoon suosittelemme siihen tarkoitettua Veet Facial Hair Removal Cream Kit tuotetta. Kaikki voiteet ovat helppokäyttöisiä ja niiden avulla saat vaivatta silkin pehmeän ihon, oli sitten ihosi tyyppi millainen tahansa. 

Muista seurata pakkauksissa olevia ohjeita tarkasti jotta ihosi pysyy terveenä ja kauniina. Voiteita ei saa koskaan pitää iholla yli 6 minuuttia.

*Voiteiden vaikutusajat vaihtelevat voiteittain.

Normaalille iholle sopiva aika on 3min ja kuivalle iholle 6min.