Veet Essential Inspiration TM tuotteiden hyödyt

Talven jalkojen housuissa piilottelun jälkeen, kun auringonpaiste vihdoinkin saapuu, on mahtava tunne tuntea auringon lämpö iholla samalla kun tunnet itsesi itsevarmaksi.

Ehkä haluat saada jaloistasi kauniit siksi, että haluat loistaa uudessa mekossasi, tai haluat poistaa bikinilinjan karvoituksesi mennäksesi rannalle uimaan. Jos sinulla on todella kova kiire valmistautua ja rynnätä ulos, höylääminen voi olla houkutteleva vaihtoehto – se on halpa, helppo ja tee-se-itse vaihtoehto, joka on nopea suorittaa. Tällä metodilla on kuitenkin omat haittapuolensa.

Ensinnäkin, höylän terä leikkaa karvat vain pinnalta, mikä tarkoittaa että sen tuottama sileys on hyvin väliaikaista ja pian huomaat karvojen jo kasvavan takaisin uudelleen höylättäviksi. Karvojen sheivaus aiheuttaa myös sen, että karvat kasvavat takaisin tasaisella kärjellä suipon sijaan. Tämä saa aikaan illuusion siitä, että karvat ovat paljon paksumpia ja terävämpiä kuin ennen[1]. Höylätessä on myös olemassa itsensä viiltämisen riski, varsinkin jos höyläät kiireessä.

Vahaliuskat puolestaan vievät ehkä hieman enemmän aikaa, mutta toisaalta tulokset ovat monta kertaa pitkäkestoisempia, koska vahaliuska vetää karvan ulos juurineen, joten vie paljon enemmän aikaa, että karva kasvaa takaisin entistä hienompana. Vahaliuska on loistava tapa karvanpoistoon suurimmassa osassa kehoa, olipa se jalat, kainalot, bikinialue tai jopa kasvot, koska liuskoja on monen muotoisia ja kokoisia! Kylmävahaliuskoja on todella helppo käyttää kotona ja niiden avulla voit poistaa karvoja suuriltakin alueilta kerralla. Niistä jää myös hyvin vähän sotkua, koska laput ovat valmiiksi vahattuja.

Jos vahaus tai höyläys eivät ole juttujasi, voit harkita myös karvanpoistovoidetta, joka on kaikista kivuttomin tapa poistaa karvaa! Voide levitetään ei-halutun karvoituksen alueelle ja se liuottaa keratiini proteiineja karvoista, jolloin ne muuttuvat hyytelömäiseksi aineeksi, joka on helppo pyyhkiä pois yhdessä itse voiteen kanssa[2]! Tämä metodi toimii itsekseen, joten voit voiteen levitettyäsi keskittyä muihin asioihin, kuten esimerkiksi hampaiden pesemiseen, kunne on aika huuhdella voide pois!

Veet Essential Inspirations™ tuotteet sisältävät sekä vahaliuskoja (jotka takaavat jopa 28 silkkisen sileää päivää[3]) ja voiteita. Vaha on valmistettu 90-prosenttisesti luonnollisista aineisosista. Se sisältää männyn pihkaa ja rauhoittavaa Aloe Veraa, joka tunnetaan sen kosteuttavista ominaisuuksista. Kaikki nämä ainesosat auttavat sinua saamaan ravitun, kosteutetun ja kosketeltavan pehmeän ihon vahauksen jälkeen. Karvanpoistovoiteissa on raikas tuoksu ja ne sisältävät greipinsiemenöljyä, joka sekin tunnetaan pehmentävistä ominaisuuksistaan.

Joten, jos et ole jo kokeillut, olisiko aika kokeilla jotain uutta seuraavalla karvanpoistokerralla?

 

 [1] http://stylecaster.com/beauty/hair-removal-101/

[2] http://www.veet.com.au/how-to-guides-articles/what-are-depilatory-creams-and-how-do-they-work/

[3] http://www.veet.co.uk/products/wax-strips/wax-strips/veet-natural-inspirations-wax-strips-with-aloe-vera/