Veet Essential Inspirations™ - koskettavan sileä iho

Silkkisen pehmeät kauniit jalat ovat kesäisin aina toivotut. Kesällä on jatkuvasti mahdollista käyttää lyhyitä shortseja ja uima-asuja, jolloin voit esitellä karvattomia ja jalkojasi auringonpaisteessa. Ne myös pysyvät helposti sileinä näiden kauniiden jalkojen huippuvinkkien avulla.

Treenaa

Jos haluat hyvänmuotoiset jalat, mutta et halua välttämättä ostaa salijäsenyyttä, miksi et vain nousisi junasta tai bussista paria pysäkkiä aiemmin, jolloin voit lisätä kotimatkaasi hieman extra-askelia? Toki voit myös kyykätä muutamat toistot kotona iltaisin. Televisiota katsellessa voisi olla loistava aika näille. Mikä tahansa ylimääräinen harjoite auttaa muotoilemaan jalkalihaksiasi ja ne tekevät hyvää myös yleiskunnollesi.

Karvanpoisto

Jos suunnittelet shortsien ja hameiden täyteistä kesää, et varmasti halua ajatella karvojenpoistoa joka ikinen päivä. Käytä vain oikeaa tekniikkaa heti alkuun, niin sinun ei tarvitsekaan ajatella sitä joka päivä.

Vahaus on tuloksiltaan yksi pisimpään kestävistä karvojenpoiston tekniikoista, joka ehkäisee karvojen uudelleen kasvamista, koska karvat vedetään irti juurta myöten, jolloin takaisin kasvu kestää pidempään. Vahaus on helppoa tehdä myös kotikonstein. Veet Essential Inspirations™ Wax Strips vahalaput antavat pitkäkestoista sileyttä jopa 28 päiväksi[1]. Ne sisältävät männyn pihkaa ja Aloe Veraa, jotka jättävät ihollesi hyvän ja kosketeltavan sileän tunteen.

Kuori

Jos haluat parhaat tulokset, sinun kannattaa suorittaa kuorinta ihollesi päivää ennen vahausta – tämä poistaa kuolleet ihosolut ihon pinnalta. Kuorinnalla varmistat, että vaha tarttuu karvoihin paremmin ja poistaa ne tehokkaimmin sen sijaan, että se poistaisi vain kuolleita ihosoluja[2]. Hyvä kuorinta auttaa uudistamaan ihosi, jolloin saat raikkaat, sileät jalat ja kauniin kiillon ihollesi. Lisäksi kuolleiden ihosolujen poistaminen varmistaa, että jalkasi ovat täydellisessä kunnossa vastaanottamaan auringon säteitä ja rusketusta – älä silti unohda aurinkorasvaa!

Kosteuta

Kylvyn tai suihkun jälkeen ollessasi vielä hieman kostea, mikset antaisi ihollesi täyteläistä kosteusvoidetta sen kosteuttamiseen ja ravitsemiseen. Tämä tekee ihostasi ihanan kiiltävän – suorastaan katseita keräävän.

Hemmottele jalkojasi

Viimeistele näkyvästi sileät jalkasi ihanalla pedikyyrillä. Aloita kylvettämällä jalkojasi mukavan lämpöisessä vedessä ja kuorimalla niitä pyörivällä liikkeellä unohtamatta kantapäiden ja varpaiden alueita ja niiden kovan ihon poistamista. Huuhtele jalkasi ja kuivaa ne. Tämän jälkeen viilaa kyntesi tasapituisiksi, poista vanha lakka ja viimeistele lempivärisellä kynsilakallasi!

 [1] Only applicable to Veet waxes. Satisfaction survey carried out by Biophyderm in 2007 with 30 voluntary consumers.

[2] http://beautyeditor.ca/2014/06/23/how-to-wax-your-legs