Tutustu Veet tuotteisiin : Veet for you

Veet tuotteet on suunniteltu erityisesti antamaan sinulle silkin pehmeän ihon, ihotyypistä riippumatta. Autamme sinua valitsemaan parhaan mahdollisen tuotteen ihokarvojen poistoon ja saamaan salonkilaatuista lopputulosta kotona.

Tarvitsit sitten tarkkuutta vaativissa paikoissa kuten kulmakarvoissa taikka bikinirajoissa, käytännöllisiä ratkaisuja kiireisinä päivinä taikka sileyttä joka kestää jopa neljä viikkoa, löydät kyllä Veet tuotteen joka sopii sinun tilanteeseesi.

Ihokarvanpoistovoide on nopea ja kivuton tapa sanoa hyvästit ei halutuille ihokarvoille. Voiteen koostumus heikentää ihokarvaa jolloin se irtoaa helpommin ihosta. Voiteet myös samalla kosteuttavat ihoasi ja saavat sen säihkymään.

Vahaliuskat ovat sinulle oikea valinta, jos haluat helpon ratkaisun ja pysyvän lopputuloksen ihokarvojen poistossa. Säännöllinen ihokarvojen poistaminen vahalla vähentää ihokarvojen kasvua, sekä ohentaa ja pehmentää ihokarvoja.

Kuumavaha ja  Easy Wax tuotteet soveltuvat sinulle jos tahdot sileän ihon, joka vastaa salonkilaatuista lopputulosta ja kestää jopa neljä viikkoa.

Ja jos taas tarkoituksesi on kasvojen ihokarvojen poisto, Veet tarjoaa sinulle täydellisen yhdistelmän joka takaa pitkän keston ja hoitaa samalla ihoa. Easy-to-use tuotteiden avulla pystyt poistamaan ihokarvat tarkasti herkiltä ja tarkkuutta vaativilta pakoilta, kuten kulmakarvoista, ylähuulesta taikka leuasta.

Kokeile mikä menetelmä sopii sinulle parhaiten! Löydä oma ihokarvanpoistotuote, joka sopii sinulle ja takaa kauniin ja sileän ihon.

Alapuolelle voit kertoa omista Veet tuotekokemuksista!